RicardasX rašėCOLONrealiai as sarnyrus restauruoju pas zmogeli vilniuje, nuosava garaza turi, man restauruoja po 20lt, o kitiems - 35lt. O pacia masina remontuoju jeigu jau labai reikia meistro ranku - prie Pas Juozapa ( vilnius ) yra servisiukas, uzsiema signalizacijomis ir kitais remontais ( salimais yra dar vienas servisas - uzsiema padangomis ), bet kaip pazystamui - man kaina visai kita remonto

meistrai puikus, o kainos kokios tai nelabai zinau, nes man kaip sakiau pigiau daro viska.
Nu va matai tau kaip pazistamui daro visai kitaip o kitiems remontuoja dar kitokiom kainom, aisku gal ir tikrai isiduriau nes mano meistras nepazistamas todel gal ir sutvarke uz tiek

Na pirma diena remontavo traukes antgalis restauruotas kaip jis pats sake 45lt. virsutinius abu sarnyrus pirko jis pats naujus tai net nebezinau tikslios kainos (kiek norejo tiek paprase

) o dar 2 apacioje restouruoti sarnyrai po 40lt. (cia dar neiskaiciavus turbut isemimo tai gal jau bus po kokia 60lt su viskuom

) Antra diena apatinius pakeite sarnyrus tiksliau istekino naujai ir imontavo abiejose pusese po viena na ir maciau uzrase vienas 60lt

silentblokai vel jo pirkti 26lt vnt. (nors kol pats nemaciau kainos sake kainuos apie 30 ar 40 lt o kai jau abu pamatem kaina ir pats nustebo kaip cia taip pigiai is 40ar 50lt liko tik 26 tai gerai kad pats buvau salia vel butu paprase keik norejes

) ir silentbloku isemimas ir idejima 16lt. Zodziu gal ir isapsikvailinau si karta tikiuos nebebus taip daugiau. 20000km garantija dave na o kieki ilgai vaziuosiu bus matyt. dar vienas dalykas tingejo normaliai atsukt varzta is silentbloko tai lengviausia eme ir nupjove ir idejo daug trumpesni vienoj pusej mat nebeturejo daugiau tukiu varztu

Susinervinau ir pats bet jau po laiko svarbu kad gerai laikytu viskas