Kad ir kaip noreciau netraukia clipse
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
butu labai malonuise rašėCOLONTo Matosas: Kiek pastebejau, is visokiu forumo pranesimu, tai taviske neblogai traukia, gaila kad jau draginimo sezonas pasibaige, reęiks kada su atvimi pabandyt, tada bus galima suzinoti ar maniske traukia ar ne.

siaip tai matai taip ji ir traukia , paprasciausia riebiui buvo lygtai kazkas su pavarom, o pistoleros kaip matai kazkas nepatinka su trauka

o siaip tai gal per meet'a galima pabandyt, kokia trasa apysause rasim ir davai kumelius vaikyt

ok paziuresim. Tai va granata kainuoja apie 80 lt, o dar liktais minejai kalades priekines tai va ju kaina apie 30 ltPistoleros rašėCOLONaha o man kas cia galetu paziureti tuos vakumus ir degimus, Storas kai granata keisiuos jau, jei rauki tu ten kanors tuo paciu gal ir ta degima galima bus paziuret, ar ten auktosios technologijos jau, nes kiek menu toyotoj savo tai pac ish akies ta degima reguliuodavau:))

o siaip degimo reguliuoti niekam paciam nepatarsiu nes numusit viska be reguliuodami tada ir netrauks ir dar kitu problemu busPistoleros rašėCOLONaha o man kas cia galetu paziureti tuos vakumus ir degimus, Storas kai granata keisiuos jau, jei rauki tu ten kanors tuo paciu gal ir ta degima galima bus paziuret, ar ten auktosios technologijos jau, nes kiek menu toyotoj savo tai pac ish akies ta degima reguliuodavau:))

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
butent tokias kainas sakiau pistolerui, pataikiau tiesiai i desimtukaStoras rašėCOLONok paziuresim. Tai va granata kainuoja apie 80 lt, o dar liktais minejai kalades priekines tai va ju kaina apie 30 ltPistoleros rašėCOLONaha o man kas cia galetu paziureti tuos vakumus ir degimus, Storas kai granata keisiuos jau, jei rauki tu ten kanors tuo paciu gal ir ta degima galima bus paziuret, ar ten auktosios technologijos jau, nes kiek menu toyotoj savo tai pac ish akies ta degima reguliuodavau:))

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
as pazystu tave kaip nuluptaise rašėCOLONAs esu is vilniaus, vairuoju juoda eclipse 92 4G63 non turbo (o gaila), ka cia dar tau pasakyti, a del meeto, o ten man lipduka israsysit ar reiks dar kokias specialias proceduras praeit???parasyk dar tikslaiau kada ir kur.