Cia valdo tas, kas geriaujunioras rašėCOLONcia gal rusai valdo sita foruma nes vienas veikejas is siauliu isreiske laisva ir nepriklausoma nuomone apie kairy sparna o komentaras liko istrintas

Cia valdo tas, kas geriaujunioras rašėCOLONcia gal rusai valdo sita foruma nes vienas veikejas is siauliu isreiske laisva ir nepriklausoma nuomone apie kairy sparna o komentaras liko istrintas
cia bando itin retu lietuvaiciu apraisku prie micu neisvaikyti galutinaijunioras rašėCOLONcia gal rusai valdo sita foruma nes vienas veikejas is siauliu isreiske laisva ir nepriklausoma nuomone apie kairy sparna o komentaras liko istrintas
junioras rašėCOLONcia gal rusai valdo sita foruma nes vienas veikejas is siauliu isreiske laisva ir nepriklausoma nuomone apie kairy sparna o komentaras liko istrintas
Tai taves as ir nekvieciu banint, banint siulau tiem, kas turi tokia teise, trina postus ir mano, kad as esu netolerantiskas kitu forumieciu atzvilgiu.Riebus rašėCOLONtai taip ir buna kai isizeidzia tie kurie gali pratrint ir tie kurie negalijuk apie tuos kurie negali niekada ir nesuzinosi nebent tava nx pasius
o siaip cia juk mano nuomone o ne visu tai ko tu iskart banit save kvieti visus
sita tema valdo nuogi uzpakaliai ir dideli papaijunioras rašėCOLONcia gal rusai valdo sita foruma nes vienas veikejas is siauliu isreiske laisva ir nepriklausoma nuomone apie kairy sparna o komentaras liko istrintas
ZyXEL rašėCOLONBijo, kad subyrės padaliam, jei tik prisiliesiBasoski rašėCOLONMan tada patiko Nomado komentaras: "Ant mano mašinos, tai kazkodėl nelipa"