2010 08 13, 14:05 papildyta:
Gal juokinga, bet čirškėjimo problema jau išspręsta

2010 08 18, 14:21 papildyta:
Negi nieks nežinot?

Įdomu, įdomu. Na, pas mane tie saugikliai sveiki, bent kiek kur radau. Generatorius buvo keičiamas, nes anas nebekrovė. Kadangi turėjau kitą, keičiau visą generatorių, o ne vien angliukus. Vis nėra laiko bėdos pilnai išspręst, reikalų pilną apipuolę... O dėl kainų, tai tikrai sutinku, brangūs generatoriaiRamcia rašėCOLONNa jei remontuodamas sulietei laidus tai tikrai kazka sudeginai.
Pamenu turejau Toyota Camry tai betvarkydamas sulieciau laidus aukstos itampos tai man tada sudege pagrindinis saugiklis 100 Amperu.
Dabar kas liecia neveikiancius langus ir visa kita tai tu greiciausiai sudeginai kazka generatoriuje. Siulyciau ji patikrinti, nes tarkim Toyotoje man tai pat buvo kad niekas neveike nei langai nei liukas nei lemputes nedege ir tai buvo tik del to kad per avarija buvo pazeistas generatorius (jo elektronine dalis).
Kuomet ji pakeiciau viskas vel veike.
Siaip sigmai brangiai gali kainuoti generas, nes cia ju silpna vieta yra.
Apie saugiklius jau paminėjau. O dėl to degimo... Man ir su degimu niekas neveikia, veikia TIK užkūrus mašinąlion_rampant rašėCOLONturejau ta problema eclipsei. nezinau kaip pas tave, bet pas mane eina kazkoks saugiklis 80A po kapotu, kuris kai sudega ar nera kontakto, buna grynai kaip tu pasakoji, nieks be degimo neveikia
Tad dar atidziai perziurek tuos didelius mitsubishinius saugiklius