1g freono pildymas
- doS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 202
- UžsiregistravoCOLON 2009 05 26, 00:32
- AutomobilisCOLON Eclipse 1g
- SkypeCOLON drag00n666
- MiestasCOLON Vilnius
1g freono pildymas
Sveiki. Galbut klausimas kartojasi, bet ieskojau ir neradau atsakymo.
Kiek i 1g telpa freono?
Dekui.
Kiek i 1g telpa freono?
Dekui.
Eclipse 1g, Raudona
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
- AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Re: 1g freono pildymas
Apie 2-3 bankės freono pagal vfaq: http://www.vfaq.com/index-main.html Kokios talpos jos yra - nežinau
Beje, turbūt žinai, kad eclipsei 1g orginaliai pilasi R12 tipo freonas, kurio rasi nebent Rusijoj, nes visur europoj jis uždraustas. Dabar pila R134a šaldiklį, tačiau norint juo pasipildyti savąją sistemą, reikia kažkaip iš kompresoriaus panaikinti buvusį R12 freono tepalą ir tik tada pildyti naujuoju. R12 naudojo mineralinius tepalus, o R134a sintetinius. Juos sumaišius atseit gaunasi košė ir tai per ilgą laiką sugadina kompresorių. Aš kai domėjausi tuo tepalų išvalymu, pritaikymu naujam R134a freonui, visur man giedojo 250-300lt sumas
Tai nieko iš vis nedariau 

Beje, turbūt žinai, kad eclipsei 1g orginaliai pilasi R12 tipo freonas, kurio rasi nebent Rusijoj, nes visur europoj jis uždraustas. Dabar pila R134a šaldiklį, tačiau norint juo pasipildyti savąją sistemą, reikia kažkaip iš kompresoriaus panaikinti buvusį R12 freono tepalą ir tik tada pildyti naujuoju. R12 naudojo mineralinius tepalus, o R134a sintetinius. Juos sumaišius atseit gaunasi košė ir tai per ilgą laiką sugadina kompresorių. Aš kai domėjausi tuo tepalų išvalymu, pritaikymu naujam R134a freonui, visur man giedojo 250-300lt sumas

Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
Eclipse 4g GT
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
- doS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 202
- SkypeCOLON drag00n666
- MiestasCOLON Vilnius
As ne apie bonkes klausiuTomasis rašėCOLONApie 2-3 bankės freono pagal vfaq: http://www.vfaq.com/index-main.html Kokios talpos jos yra - nežinau![]()
Beje, turbūt žinai, kad eclipsei 1g orginaliai pilasi R12 tipo freonas, kurio rasi nebent Rusijoj, nes visur europoj jis uždraustas. Dabar pila R134a šaldiklį, tačiau norint juo pasipildyti savąją sistemą, reikia kažkaip iš kompresoriaus panaikinti buvusį R12 freono tepalą ir tik tada pildyti naujuoju. R12 naudojo mineralinius tepalus, o R134a sintetinius. Juos sumaišius atseit gaunasi košė ir tai per ilgą laiką sugadina kompresorių. Aš kai domėjausi tuo tepalų išvalymu, pritaikymu naujam R134a freonui, visur man giedojo 250-300lt sumasTai nieko iš vis nedariau

Eclipse 1g, Raudona
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
Na čia jau ne tiesa,nors R12 ir uždrausta įvežti,bet tikrai yra vietų,kur juo pildo mašinas. Galiu ir kontaktus duot,jei reikia.Tomasis rašėCOLONBeje, turbūt žinai, kad eclipsei 1g orginaliai pilasi R12 tipo freonas, kurio rasi nebent Rusijoj, nes visur europoj jis uždraustas.
Beje,1g sena mašina,ir tikėtis,kad kondicionieriaus sistema bus sandari,naivoka būtų. Vamzdelis priekyje prie hologeno dažniausiai nutrauktas būna. Taigi,čia viskas gali labai brangiai kainuot.
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
- doS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 202
- SkypeCOLON drag00n666
- MiestasCOLON Vilnius
Siemet dar salde jis, kai tik pradejo atsilt orai jis veike poto kazkaip nesinaudojau, o db neber freonopaulenz rašėCOLONNa čia jau ne tiesa,nors R12 ir uždrausta įvežti,bet tikrai yra vietų,kur juo pildo mašinas. Galiu ir kontaktus duot,jei reikia.Tomasis rašėCOLONBeje, turbūt žinai, kad eclipsei 1g orginaliai pilasi R12 tipo freonas, kurio rasi nebent Rusijoj, nes visur europoj jis uždraustas.
Beje,1g sena mašina,ir tikėtis,kad kondicionieriaus sistema bus sandari,naivoka būtų. Vamzdelis priekyje prie hologeno dažniausiai nutrauktas būna. Taigi,čia viskas gali labai brangiai kainuot.

Eclipse 1g, Raudona
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
- $arunas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 609
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 07, 11:52
- AutomobilisCOLON eklipse, gaz69
- SkypeCOLON SarunasG69
- MiestasCOLON Panevežys/Pasvalys
Jo, kai man pilde tai irgi iskart pasake kad reiks sistema isvalyt... tai tipo ta sena isvale ir uzpilde jau to dabartinio legalaus... tilpo kazkur kaip ir pajerui 700-850 gramu. Šiaip pažystamas pildė, tai žadėjo nemokamai, bet kai pamatė kad reiks sistemą valyt ir pildyt nuo nulio, tai 50 lt paimė. Dabar padėjęs ant tų karščių

Eclipse 110kw
GAZ 69 4wd
GAZ 69 4wd
- doS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 202
- SkypeCOLON drag00n666
- MiestasCOLON Vilnius
Kad valyt reikes tai kas be ko$arunas rašėCOLONJo, kai man pilde tai irgi iskart pasake kad reiks sistema isvalyt... tai tipo ta sena isvale ir uzpilde jau to dabartinio legalaus... tilpo kazkur kaip ir pajerui 700-850 gramu. Šiaip pažystamas pildė, tai žadėjo nemokamai, bet kai pamatė kad reiks sistemą valyt ir pildyt nuo nulio, tai 50 lt paimė. Dabar padėjęs ant tų karščių![]()

Eclipse 1g, Raudona
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Na nzn kur cia beda matot del to freono. Man pvz. patikrino sandaruma sistemos, istrauke sena likusi freona, pakeite tepalus ir uzpilde nauju freonu. Sumokejau 150 lt.
Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
- AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Blin
Negi taip nukrito kainos? Tuomet reikės susipirkt nukirstus vamzdukus ir ieškot kur man R12 freono užpils 

Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 4g GT
- doS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 202
- SkypeCOLON drag00n666
- MiestasCOLON Vilnius
Nu bent jau prie manes netoli yra autoservisas tai ten 1kg freono 120lt + pora desimt uz darba tik nzn kuris freonas ten, bet tevui i pajero uzpile tai normaliai vazineja veikiaTomasis rašėCOLONBlinNegi taip nukrito kainos? Tuomet reikės susipirkt nukirstus vamzdukus ir ieškot kur man R12 freono užpils

Eclipse 1g, Raudona
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX
Ford Fiesta EX
BMW 520 EX
Eclipse 1g Juoda EX
Audi 80 (bulka) EX