ir kai dar masina isriankiota truputiVytenisnl rašėCOLON Jojo, mums, vietiniams, sunkiausia ten bus.. Kuo arčiau namų, tuo daugiau šansu pavėluot : -D

ir kai dar masina isriankiota truputiVytenisnl rašėCOLON Jojo, mums, vietiniams, sunkiausia ten bus.. Kuo arčiau namų, tuo daugiau šansu pavėluot : -D
Tik nepradėk šikt miltaisWytska rašėCOLONgriztant prie fules - zyxelis sako kad ta kambarine antena nieko gero netrauks aerodrome. jeigu niekas negali gauti kazkokios rimtos logopedikines antenos, tai nieko nebus. tada nematau prasmes vezt tv.
Nu mes kalbam ne apie 19.5cm telika, o apie daug didesni, tad butu man tikrai zapadlo tempti telika jei nebus antenos.ZyXEL rašėCOLONTik nepradėk šikt miltaisWytska rašėCOLONgriztant prie fules - zyxelis sako kad ta kambarine antena nieko gero netrauks aerodrome. jeigu niekas negali gauti kazkokios rimtos logopedikines antenos, tai nieko nebus. tada nematau prasmes vezt tv.Pasiimk tą teliką- gi nieko nekainuos, o jei kažką ir pagausim- tai irgi blogiau nebus. GAL visgi yra geriau, nei garantuotas NIEKO
Šiaip man ta fūlė buvus nebuvus, bet jei jau dauguma nori- tai galim ir padaryt (na bent jau pasistengt)
seip tai gerai kad nebusi, bentjau visų dantys seviki liksJarka rašėCOLONne nu tada aš nevarau sorry..
o jei rimtai tai neatvyksiu aš ne tik į gm'ą bet ir bendrai mano visi asmeniniai planai minimum mėnesiui atsikelia rugpjūčiui.. vot takije pirogi
O bendrai gal ir gerai, už tai, kad tu nebuvai GM tau dantis atbarškinsim pagal Depeche Mode - Personal Jesus akordus kiek vėliauAusriukas rašėCOLONseip tai gerai kad nebusi, bentjau visų dantys seviki liksJarka rašėCOLONne nu tada aš nevarau sorry..
o jei rimtai tai neatvyksiu aš ne tik į gm'ą bet ir bendrai mano visi asmeniniai planai minimum mėnesiui atsikelia rugpjūčiui.. vot takije pirogi![]()
tau tikrai bus zapadlo jei as nepamatysiu tokio grajausWytska rašėCOLON Nu mes kalbam ne apie 19.5cm telika, o apie daug didesni, tad butu man tikrai zapadlo tempti telika jei nebus antenos.