Dujos again
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2010 03 29, 18:04
- AutomobilisCOLON Galant
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Dujos again
Nieko nekeitė. Prakalibravo purštukus išėmęs, pataisė elipsės skylę ir su kompu vėl viską iš naujo suderino. Kaina - 40lt.
- performancas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 824
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 31, 22:10
- AutomobilisCOLON 1g DSM Performanced :)
- MiestasCOLON Anyksciai - Vilnius
nu va sakiau kad slavka rimtas meistras, aisq viskas buvo nevisai taip kaip tu cia pasakoji apei visokias varzas ir tt (snekejau as su jo neperseniausiai) , bet whatever svarbu rado problema ir sutaise ir tikrai neikiek neapiplese 

Colt C53A Targa - GTi 4g67 100Kw - sold
1G '94 DSM GS+T - in po presas
Colt '05 cz3 1,3 70kw
Colt '94 CA0 1,6 83kw daily car/ (turbo project coming...)
http://www.temis.lt/
1G '94 DSM GS+T - in po presas
Colt '05 cz3 1,3 70kw
Colt '94 CA0 1,6 83kw daily car/ (turbo project coming...)
http://www.temis.lt/
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- MiestasCOLON Vilnius
Sakei 
Aišku, nesu aš išmanantis (jei išmanyčiau, pagalbos nereikėtų), bet jis man tvarkė du kartus: pirmą kartą mišinį reguliavo ir apie varžą kalbėjo (nebaigė tada, nes buvo labai užsiėmęs), o kitą kartą visa kita

Aišku, nesu aš išmanantis (jei išmanyčiau, pagalbos nereikėtų), bet jis man tvarkė du kartus: pirmą kartą mišinį reguliavo ir apie varžą kalbėjo (nebaigė tada, nes buvo labai užsiėmęs), o kitą kartą visa kita

- Bondas_007
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 541
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 21, 12:59
- AutomobilisCOLON Colt GTI
- SkypeCOLON Bondas_007
- MiestasCOLON Kaunas
skylutes purkstukuose grezia graztais, idomu kaip ji galetu buti elipses formos
arba kazka ne taip papasakojo arba netaip supratote 

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 64
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 07, 14:28
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant V6-24 Automatas
- MiestasCOLON Vilnius
O aš niekaip neprisiskambinau tam slavkai tai nuvariau į ADI servisą Švitrigailos g. Ieškojo problemos, laikė mašiną 4 dienas - nerado dėl ko tas drebėjimas. Sakė viską bandė - purkštukus kalibravo, keitė gumytes juose, kompą keitė, dėjo kitus purkštukus ir t.t. niekas nepadėjo. Paėmė 50Lt ir toliau važinėju su drebančiu varikliu (nors šiektiek mažiau liktai dreba)...performancas rašėCOLONnu va sakiau kad slavka rimtas meistras, aisq viskas buvo nevisai taip kaip tu cia pasakoji apei visokias varzas ir tt (snekejau as su jo neperseniausiai) , bet whatever svarbu rado problema ir sutaise ir tikrai neikiek neapiplese
Galant '99 V6-24 automatas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- MiestasCOLON Vilnius
Skaityk pm.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 64
- MiestasCOLON Vilnius
Nu ką, pagaliau prisiskambinau Slavkai, tvarkė jis mano mašiną 7val ir... sutvarkė:) Buvo iš pat pradžių blogai įdėtos dujos, ne tose vietos įgrežtas įpurškimas, blogai užhermetizuota, siurbė orą ir ten dar kažkas, bet žodžiu HC susitvarkė ir nebedreba variklis. Pagarba Slavkai:)artex rašėCOLONO aš niekaip neprisiskambinau tam slavkai tai nuvariau į ADI servisą Švitrigailos g. Ieškojo problemos, laikė mašiną 4 dienas - nerado dėl ko tas drebėjimas. Sakė viską bandė - purkštukus kalibravo, keitė gumytes juose, kompą keitė, dėjo kitus purkštukus ir t.t. niekas nepadėjo. Paėmė 50Lt ir toliau važinėju su drebančiu varikliu (nors šiektiek mažiau liktai dreba)...
- brian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 113
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 20, 10:07
- AutomobilisCOLON 96 eclipse gs
- MiestasCOLON Rokiskis
Ar galima ideti dujas i galanta (ryklys) 2l nes nelabai zinau koks ten motoras stovi o kiek skaiciau cia i gdi nesideda dujos.
mitsubishi eclipse 96 gs - SOLD iskeliavo i vilniu.
peugeot 406 2.0HDI in use
peugeot 406 2.0HDI in use
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 64
- MiestasCOLON Vilnius
Jei 2L tai taip, jei 2.4L tai ne.brian rašėCOLONAr galima ideti dujas i galanta (ryklys) 2l nes nelabai zinau koks ten motoras stovi o kiek skaiciau cia i gdi nesideda dujos.