Stabdziu kaladeles
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nedaug palikai kaip uzh japonishkas, nes ash menu praeitais metais lirostoj pirkau priekines italishkas tai 40lt suplojaumarius rašėCOLONGeriau klausk japonu gamybos -geresnes, pvadinimo nezinau, ju kalba prirasyta daug hieroglifu.
O kaina nedaug skirsis nuo korejietisku.
As tekstaroj ~30Lt palikau uz priekiniu komplekta.
Pliustas rašėCOLON kiek uzh viska palikai i kur pirkai? bo man va ant smugio reikia stabdzhiu diskus priekinius ir kalades pirkt. Gremzhia jau kai reikals priekiniam rate
Paskutinį kartą redagavo 1 Pliustas. Iš viso redaguota 2005 kartus.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
Lirostoj...Kaune. Kaladės apie 30lt, diskai po 70 lygtais....tik sorry, čia mazdai...bet esminio skirtumo manau nebus.Pliustas rašėCOLONkiek uzh viska palikai i kur pirkai? bo man va ant smugio reikia stabdzhiu diskus priekinius ir kalades pirkt. Gremzhia jau kai reikals priekiniam rateRamoonas rašėCOLONlirostoj pasiūlys MINTYE...korėjietiškos.Ko gero šitų MINTEX paddielkos...nors nežinau...Susidėjau tas mintye kartu su naujais diskais - viskas būtų lyg ir normalu, bet kol šaltos pacypia.Paskui nieko.
O apie mintex deja nieko nžn...
Labai aciu.Matosas rašėCOLONnu tia ir skamtelk į lirostą, tekstarą, aucura, juta ir t.t.Poizn rašėCOLON Tai, kad jos Lietuvoje yra o ir Vilniuje, tai as zinau, tiesiog man parekomendavo, todel ir norejau paklausti jusu visu nuomones. Ir gal kamnors jau teko pirkti ir jus zinote kur man tiksliai vaziuoti
Ziuresiu, skambinsiu, bandysiu

Mitsubishi Eclipse '02 3L 205,3028503AG GT - USA