Subas į mašiną iki 150lt (Įskaitant naudotus)
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Subas į mašiną iki 150lt (Įskaitant naudotus)
Komponentus jami 16, komponentai montuojami i prieki , o galas ir tuscias gali buti , nafik ten reik ... tai va montuoji i dureles midbass'a , o i stoike aukstu, jei gerai pamenu taip kad butu nukreipta i veidrodeli.
Accord Tourer
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
- AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Na nelabai įsivaizduoju kaip 16cm kolonkes reiktu įgrūsti į priekį, bent jau pas mane... Mano galva, eclipsėj gale reikia kolonėlių, nes tos galinės kolonėlės būna tikrai netoli vairuotojo ir groja tiesiai į žmogų, todėl žymiai geriau girdisi nei iš durelių.Roliz rašėCOLONKomponentus jami 16, komponentai montuojami i prieki , o galas ir tuscias gali buti , nafik ten reik ... tai va montuoji i dureles midbass'a , o i stoike aukstu, jei gerai pamenu taip kad butu nukreipta i veidrodeli.
Atskirai aukštadažnių manau nemontuosiu, nes jie vienas dalykas - brangūs, o kitas dalykas, juos gražiai ir tinkamai sumontuoti- vargo vakarienė. Dabar reikia viską gerai apsvarstyti, kad nepasidaryti nesamonės ir neišleisti pinigų į balą. Tarkim aš dabar perku 16-ukus 2-jų juostų ir sumontuoju juos į galą, midbassus į dureles o priekyje paliks 10-ukai. Turėtų gal atsirasti to žemesnio dažnio

Tai dabar eilinis klausimėlis, kuriuos 16-ukus geriau imti:
BLAUPUNKT GTX662 Kaina ~100lt nauji. 2-jų juostų. http://www.testfreaks.co.uk/car-speaker ... t-gtx-662/
ALPINE SXE-1725S Kaina ~120lt nauji. 2-jų juostų. http://www.caraudiocentre.co.uk/product ... -20262.htm
Aš linkstu link alpines. Kurie geriau atgrotų savo pinigus?

Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Suda mali, atsiprasau, bet taip yra. Kokie dar 10tukai priekyje ? ir dar durelese kazka ? tai cia jau nesamone. Jami komponentus 16 cm. Komplekte midbassas, aukstu ir filtras. Siulyciau hertz komponentus, butu toks is pigesniu variantu. Lupi kiek turi is prieko kolonkes ir graziai darais skyles 16tukam duryse su podiumais, visi mat pasidaro , o jau tau neiseis. O tweeterius kur montuot patars gal Martynas. O su galu irgi pamirsk.
Bus pigesnis variantas nei basavyku ir koaksalu prikist i gala.
P.S. Tos kolonkes kur imetei su nuorodom sh. Uz tokia suma jau geriau susirast orginalias kolonkes.
Bus pigesnis variantas nei basavyku ir koaksalu prikist i gala.
P.S. Tos kolonkes kur imetei su nuorodom sh. Uz tokia suma jau geriau susirast orginalias kolonkes.
Accord Tourer
- Martynas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1953
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 22, 14:26
- AutomobilisCOLON Galant V6
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Na vėl ne į tą puse taikai. Tavo nuorodose yra ne komponentai, o koksialai. Siūlau montuoti peišbosius į duris, aukštadažnius kaip pasiseks ("stoikės", kampukai prie veidrodžių ir t.t.) svarbiausia, kad butu kuo toliau nuo klausytojo (pageidautina panašiam atstume kaip priešbosiai). Kampas individualus reikalas.Tomasis rašėCOLON...

Vienas iš pigiu ir pakankamai skanių (ekonominių) variantų MB Quart ESA 216. Nauji "ne karvę" kainuoja, naudoti bus kapeikos. Info, gana subjektyvi, nes pats esu neabejingas šiam gamintojui. Aš pats klausau vienus iš quarto top modelių, bet esu ir pigiausius klausęs, ir jiems tinka nuvalkiota fraze: savo kainą atgroja.

P.S. Dar nepagaminta auto, kad vairuotojui reikėtu gale garsiakalbių. Vienintelė išimtis tai žemadažnis (ir tik dėl savo gabaritu, nors rimtesnėse sistemose sumontuojama ir priekyje)

Mitsubishi Galant 2.5 V6-24
BMW 525 E39 Touring
BMW 525 E39 Touring