Tai ka cia pasiulysi, ziedam turbut jau ragasNeo_n rašėCOLONsveiki, turiu klausimelimano clipsas kazko dumina gan labai ir net sakyciau tepaliuka degina :S gal galite kokiu patarimu pasiulyti
O dūmyja dabar kuriuo momentu labiausiai?Neo_n rašėCOLONsveiki, turiu klausimelimano clipsas kazko dumina gan labai ir net sakyciau tepaliuka degina :S gal galite kokiu patarimu pasiulyti
na ir ant laisvu dumija ir jei gerai pagazuoji meta ir ir melsva lyg ir dumeliTomasis rašėCOLONO dūmyja dabar kuriuo momentu labiausiai?Neo_n rašėCOLONsveiki, turiu klausimelimano clipsas kazko dumina gan labai ir net sakyciau tepaliuka degina :S gal galite kokiu patarimu pasiulyti
Mynkant gazo pedalą išmetama daug mėlynų dūmų, bet jei stovint ant laisvo laikant gazą, kad apsukos būtų kokie 5k rpm ir žiūri dūminimą, ar dūmas mažėja, ta prasme, ar tik tuo momentu daugiausia dūmo išmeta kai tik mini gazą, paskiau mažiau dūmo, ar visą laiką dūmo tiek pat?
Jei tiek minkant gazo pedalą, tiek laikant ant pastovių apsukų dūmyja vienodai daug - bus žiedai. Jei dūmyja daugiausiai tik tuo momentu, kai yra nuspaudžiamas gazas, o paskui dūmo sumažėja - vožtuvų gumelės. Aš pagal tai nusistačiau klipsui dėl ko dūmyjo ir buvau teisus
nu nekeiciau o keliauevaldas24 rašėCOLONsakei neseniai galva keitei? ar kartais tavo klipsui atifrizas nedinkasta ar neziurejai? ir ar balti dumai ar melini?
arba ciela i metala priduottomarinas rašėCOLONuzgesink ir masina ir nedumins
Nepatinka man toks poziurisevaldas24 rašėCOLONarba pripilk medaus i karteri ir parduok