Labas,Andrius862 rašėCOLONO man idomu butu susitikt su tais kas turi Eclipses vien, padaryt toki eclipsiu susiburima,
kiek cia tokiu atsirastu???
Ir siaip Siauliuose mes Eclipsiu nelabai pripazystam, tai jei teko pastebeti ju mazai gatvese, vien GalantaiKevinas rašėCOLONLabas,Andrius862 rašėCOLONO man idomu butu susitikt su tais kas turi Eclipses vien, padaryt toki eclipsiu susiburima,
kiek cia tokiu atsirastu???
pas mus nebuna klube vien eclipse arba vien galantu meetu! Lietuvos Mitsubishi Klubas - reiskia meetuose buna visi mitsubishi savininkai, ne kokio vieno modelio.
na griuna ir taisom ir vel griuna ir vel taisom.. shiaip tai jau uzhpi*o tas kapiecas, bet ir gaila kaip seno kuino.. ishmeshchiau, padegchiau ir butu rami galva manau..:}}}Zakis rašėCOLONVisos eclipses jau baigia sugriuti![]()
![]()
Ir ta pati garaze stovi remontuojamaAlgiukaz rašėCOLONas Siauliuose zinau viena Evo
Vyksta kai kazkas organizuoja, bet kai norinciu nera, arba organiztoriai nusiplauna paskutiniu momentu, tai dazniausiai nieko ir nevykstaBatista rašėCOLONTai pas jus vyksta meetas,kada visi suplanuojat,ar yra savaiteje viena diena,kur kur nors susitinkate?
Prašom organizuok, atvaziuosim (bent aš tikrai) pasirodysim kas ka per žiemą užauginoAndrius862 rašėCOLONKodel Siaulieciai tokie nedraugiski ir nieko neorganizuoja, juk orai atsilo, o jus visi snaudziat dar ziemos miegu..![]()
Laikas jau keltis ir rodyt savo mitsubishius... (jei dar vaziuoja)
Sky'us rašėCOLONxa-xa, mano tai vaziuoja, kol zokniu nebuvo uzdare kiekviena penktadieni ten sededavauAlgiukaz rašėCOLONas Siauliuose zinau viena Evo
Ir ta pati garaze stovi remontuojamaMatau tik pravaziuoancias Siaulius Evushkes, arba pardavimui ruosiamos
Zakis rašėCOLONNieks nekibs i tavo ta galanta