siaip pamenu kad ir rudeni kai vaziavau tai tas veliavas geriausiai maciau tai prie "azuolo"..o ten prie "sakiu" tai tas bokstelis tarp tu krumu tai sunku pastebeti is tikro,nes demesys buna sutelktas i kairi krasta, nes i ten posukis eina..
Nomad rašėCOLONoš aš labai nepatenkintas buvau kad važiavau, nes atvažiavau ant pačio vidurio, tai kol nuėjau iki trasos iškart avarija atsitiko, tai pasitrynėm ir namo
Kaip visada bambeklis- 100%t-sport rašėCOLONVisi kaip visada gudri kurie nevaziuoja..
siaip pamenu kad ir rudeni kai vaziavau tai tas veliavas geriausiai maciau tai prie "azuolo"..o ten prie "sakiu" tai tas bokstelis tarp tu krumu tai sunku pastebeti is tikro,nes demesys buna sutelktas i kairi krasta, nes i ten posukis eina..
+100Edd rašėCOLONdel veliavos,tai parode raudona...ir boba buvo isbegus is savo vietos link avarijos,poto kai mes visiisgirdom drozianti golfa tai jam ten visi ant kalno pradejo majot...
Bet Algiukaz,kai pirma kart vazioji trasoj,nelabai ziuri i ta velevas,sedi ikandes vaira ir svajoji kaip toj laimesi![]()
Algiukaz rašėCOLONbuvo ir man, kai pirma karta vaziavau, mliaaa, kaip greit vaziuoju atrode, padangos cypia, rpm ant raudonu ir blyn lenkia kazkas-ciut neapsiverkiau ...
siaip rasoma su H raideKevinas rašėCOLONvien gondos..
Doš ViTEKsDzhedaj rašėCOLONSu kokia dar H?
Taigi būna Gonda su DOCH VTEK varikliais
nu dar daugiau OT:Algiukaz rašėCOLONDoš ViTEKsDzhedaj rašėCOLONSu kokia dar H?
Taigi būna Gonda su DOCH VTEK varikliais