Jeigu ruosiesi pirkti baltarusiska dyzeli tai nesivargink, nekvarsink sau bei kitiems galvos ir pirk carisma bet ne dyzeli, o benzinini. Beje, pats beieskodamas maciau daug GDI, bet suzinojes eksplotacijos islaidas butent GDI variklio, ziurejau tik i paprasta varikli turincias carisma masinas.
Paciam vytare man pasake apie GDI taip: kam isradineti dvirati jei jis jau israstas? Viskas slypi paprastume.
Kaip as nusipirkau savaja:
forumas/viewtopic.php?f=16&t=15821
Atsirink svarbesne informacija.
Is mano puses kaip savininko, tai automobilis puikus. Komplektacija (ant 'ale' medzio apdailos grazus uzrasas - exlusiv

) isvis super, truksta tik autopiloto ir kuro sanaudu skaiciuku ekrane. Visa kita pas mane yra, tad komfortiskumu nesiskundziu. Tik va kaip jau minejo, garso izoliacija nevykusi (ar jos isvis nera...) Jei ziema ant pliko kelio vaziuosi su dygliuotom padangom tai pasinervint teks, taip pat vaziuojant didesniu greiciu kyla tokios pacios garso problemos (bet juk cia ne problema jei ji labai lengvai issprendziama).
Kuro sanaudom as tikrai nesiskundziu, su pilnu baku nukeliauju apie 900km (ir tai buvo ziema). Trumpu kelioniu pas mane yra nemazai. Tad automobilis tikrai ekonomiskas.
Del detaliu kainu negaliu pasakyt, brangios ar pigios, kolkas nieko ypatingo neteko pirkt (tikiuosi ir neteks).
Dar del ford focus... Taip masina grazi, eksterjeras grazesnis nei carisma, bet pastaroji visur kitur aplenkia focus'a. Visur.
P.S. Mitsubishi Carisma '97 1.8 GLX
Jei kils kokiu klausimu, mielai padesiu (jei tik galesiu).