Suomiskos tai ne Tailando kur jie ten apie musu klimatines salygas nieka neismano.ZyXEL rašėCOLONKaroč Kaune tipo yra, suomiškos kažkokios FTFpedesoks kainuoj
A kas sakė, kad Vilnius plėšikai?
O Vilniuj paskambinus pasakė "Nu pagal kauniečių katalogus matau, kad jie turi, bet ten 1.5 varikliui ir negarantuoju, kad tiks"...
Tai spėju ten bus 89-91 C50 coltui
Reikia dar per Vilniaus firmeles perzvanyt
Dar papurtysiu Kauno berniokus.ZyXEL rašėCOLONNa jei matai mano apraše, tai C50 kaladėlių man kaip ir nereikia (na nebent sugalvočiau pasigaut dabartinį mano buvusio C50 sąvininką ir pasveikinus su Lapkričio 1a jam padovanot)O CA0 coltui jie neturi
Aš esu tikras, kad taivaniškos ir korejietiškos tikrai prastesnės kokybės, dėl to ir nebėgu jų pirkti, o ieškau kitur...
Gal kas gali pasakyt kur įsigyt ne kitajskas? LIRO ir Acura neturi.
gimtieji siauliai, "vivacitas" turi italisku, nu bent jau for GTi turejoZyXEL rašėCOLONNa jei matai mano apraše, tai C50 kaladėlių man kaip ir nereikia (na nebent sugalvočiau pasigaut dabartinį mano buvusio C50 sąvininką ir pasveikinus su Lapkričio 1a jam padovanot)O CA0 coltui jie neturi
Aš esu tikras, kad taivaniškos ir korejietiškos tikrai prastesnės kokybės, dėl to ir nebėgu jų pirkti, o ieškau kitur...
Pas GTi gale diskiniai stabdžiaiDrumbash rašėCOLONgimtieji siauliai, "vivacitas" turi italisku, nu bent jau for GTi turejoZyXEL rašėCOLONNa jei matai mano apraše, tai C50 kaladėlių man kaip ir nereikia (na nebent sugalvočiau pasigaut dabartinį mano buvusio C50 sąvininką ir pasveikinus su Lapkričio 1a jam padovanot)O CA0 coltui jie neturi
o tu bugnu kalades zadi suesti per vienus metus ? dek taivani ir buk ramusZyXEL rašėCOLONPas GTi gale diskiniai stabdžiaiDrumbash rašėCOLON gimtieji siauliai, "vivacitas" turi italisku, nu bent jau for GTi turejo![]()
Skupas moka du kartus.........Drumbash rašėCOLONo tu bugnu kalades zadi suesti per vienus metus ? dek taivani ir buk ramusZyXEL rašėCOLON Pas GTi gale diskiniai stabdžiai![]()
Cia nuo soferio priklauso, zinau bica kalades kas du menesiai keisdavo, bet pas ji Audiuxoje mataro forsofke buvo padaryta, ot tai ejoPliustas rašėCOLONitalshkos kalades irgi nestebuklas, nors ash susimetes ir va jau bene meteliai kaip nesudrozhiau dar (cia apie priekines kalba aina)
Lancer tai bugnas is vis niekuo neprisuktas graziai nusimauna atsuktuvu pakrapscius, taip pat turetu ir Colt buti bet negarantuoju nemates.ZyXEL rašėCOLONPRINT!Šiaip kai ratą buvo nuėmę apžiūrėjau- tai iš priekio tik su tokiu kryžminiu vienu varžtu tėra prisukta
Nebent ten iš kitos pusės kas nors prisukta ir reikės jau didesnių sugebėjimų
Is kitos puses tikrai nebus niekuo prisuktas, jauciu uzteks ta varzta atsukti, kaip ir minejo kolegos kartais isvis nebuna niekuo prisukta nes bugna uztektinai uzspaudzia ratas kai ji prisuki.ZyXEL rašėCOLONPRINT!Šiaip kai ratą buvo nuėmę apžiūrėjau- tai iš priekio tik su tokiu kryžminiu vienu varžtu tėra prisukta
Nebent ten iš kitos pusės kas nors prisukta ir reikės jau didesnių sugebėjimų