Auto pilotas?

Generatorius, apšvietimas, garso aparatūra, akumuliatorius bei kitos elektrinės sistemos dalys ir jų remontas
Vartotojo avataras
Egita
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1
UžsiregistravoCOLON 2010 04 01, 07:03
AutomobilisCOLON mitsubishi galant
SkypeCOLON egita261

Re: Auto pilotas?

Neperskaitytas pranešimas Egita » 2010 04 01, 07:31

labuka,nusipirkau mitsubishi galant 98m. 2.5 ,bet va kaip tas auto pilotas veikia taip ir neperpratau...paskaitinejau ka rasote,pasirodo viska dariau taip kaip reikia,bet vistiek atleidus gaza,greitis krenta...Buvau girdejusi,kad kai kuriuose,autopilota galima ijungti tik nuo 70km greicio,bet man ir prie 100 km neuzfiksuoja :(

Vartotojo avataras
miurdock
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 4293
UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
SkypeCOLON miurdock
MiestasCOLON Kaunas
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas miurdock » 2010 04 01, 11:06

Na pirma įjungi autopilotą o tada nustatai kad užfiksuotų greitį :) arba pora kartų SET reiktų spaust, arba vieną ilgiau palaikyt gal
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...

www.promoservice.lt

Vartotojo avataras
Tomasis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1360
UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
SkypeCOLON toma6is
MiestasCOLON Mažeikiai

Neperskaitytas pranešimas Tomasis » 2010 04 01, 19:18

Beje, troso priveržimas nepadėjo, įjungus autopilotą vis vien mašina pulsuoja (greitis pamažu nukrenta per kokius 5 km/h ir staigiai vėl pakyla). Taip ir pulsuoja. Ką dar galėčiau patikrinti/išardyti susijusį su autopiloto veikimu? :) Man jis kartais visai praverstų, todėl norėčiau, kad veiktų idealiai :roll:

P.s. kažką pridirbau ir pradanginau savo buvusį postą :x Kažkoks forumo naujas modas matyt susijęs su double post...
Prieš tai rašiau, kad autopiloto trosus reguliuokit užvestai mašinai, nes galit sukelti apsukas ant laisvų apsukų, jei per daug priveršit.
Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!

BUTTON_POST_REPLY