paulenz rašėCOLONKazin, keistų į 1g eclipse?
gerai pigiau vaziuotum su dyzeliuku

paulenz rašėCOLONKazin, keistų į 1g eclipse?
tu kregzde zulini daba?Andriuha rašėCOLONziurint kaip vaziuosi man trasoj 5-6litro ima mieste 7-8litro (jei dar gauni salerkos po 2.50lito) tai paskaiciuok ar apsimoka su bendzu vazinet
Tai tu cia apie kregzdes TDS sneki,o ten jei dyzelis tai greiciausiai 2,4L - dumija ir kriokia daugiau nei vaziuoja,o dar ir valgo ne 6 litrus miesteAndriuha rašėCOLONziurint kaip vaziuosi man trasoj 5-6litro ima mieste 7-8litro (jei dar gauni salerkos po 2.50lito) tai paskaiciuok ar apsimoka su bendzu vazinet
O as labai norėčiau,kad atsirastų dar kas nors,kas mane palaikytų.Kevinas rašėCOLONLabai noreciau, kad juokautum
Man irgi, bet aš turiu omeny tik išdažymą. Galas ir priekis nee..paulenz rašėCOLONO as labai norėčiau,kad atsirastų dar kas nors,kas mane palaikytų.Kevinas rašėCOLONLabai noreciau, kad juokautum![]()
Nu man prikolnai tas bmw atrodo. Užskaitau,kaip bajeri.
Ka tuo nori pasakyti,negi netiesa?Roliz rašėCOLONTuoj zeme atsileis , uzsidekit plugus ir vaziuokit i dirvonus sanaudu matuotnes jau
Golfas su kreivu galiniu numeriu tai geras.A.E.K team rašėCOLONhttp://www.lpi.lt/auto_moto/27476-lietu ... uning.html