norejau paklausti kaip pas jus yra ant bolidu? ryt varysiu pas elektrika tai galvoju kaip cia persidaryt? mh..

me too tik dariau pats nes nupirkus isijungdavo kartu su gabaritaisegisas rašėCOLONTik ne pas mane, pas mane prie ilgu neveikia, tam yra padarytas atskiras mygtukas, vokietys padare.ise rašėCOLONPas eclipses priesrukiniai isijungia tik su ilgom sviesom.
nu irgi nėra blogaiHoplitas rašėCOLONme too tik dariau pats nes nupirkus isijungdavo kartu su gabaritaisegisas rašėCOLON Tik ne pas mane, pas mane prie ilgu neveikia, tam yra padarytas atskiras mygtukas, vokietys padare.
Nzn jei tavo aklinai ne uzrudijusios ir eina jas nuzemint tai liux bet pasmane kai abi sviete labai aukstai tai vakarop visi blyksedavo mol persijunk sviesas tai pasidariau papildomai su laiduKevinas rašėCOLONai padare kartu su gabaritais o ne su ilgom, bus gerai.. mh.. diena dabar nereik atidarinet paciu lempu..
Butent toks varinatas labiausiai diorgina kadangi nemetai tokiu " lakunu" nei is paskoj nei kai salia, nes tie ruko zibintai svecia po masinos dugnu ir prie masinos a one i prieki .... taigi siulau jas isjungti ir vazineti normaliaiKevinas rašėCOLONai padare kartu su gabaritais o ne su ilgom, bus gerai.. mh.. diena dabar nereik atidarinet paciu lempu..
man ir taip atrodo kad viska atgal pasidarysiu.. nes bus ir pigau.. ir nereiks gadint paneles su naujom knopkem ir t.t.alfa-moda rašėCOLONButent toks varinatas labiausiai diorgina kadangi nemetai tokiu " lakunu" nei is paskoj nei kai salia, nes tie ruko zibintai svecia po masinos dugnu ir prie masinos a one i prieki .... taigi siulau jas isjungti ir vazineti normaliaiKevinas rašėCOLONai padare kartu su gabaritais o ne su ilgom, bus gerai.. mh.. diena dabar nereik atidarinet paciu lempu..
ir kitas reikalas, bet koks mentas tave stabdo or gaidina, bo pagal
KET ruko zibintus gali isijungti TIK tada kada rukas, o su gabaritasi azineti irgi negalima, jie skitri kada stovi tamsioje vietojo pazymeti tavo auto, o ne vazineti , taigi gali --O-- del 2 priezasciu, atsimazinti neimanoma ...
Sekmes
taip jei žibintai stockiniai tai jie šviečia kaip ilgos, bet pvz, pas mani tai jie ne stockiniai ir reguliuojasi jų aukštis, o dėl to kad poliucininkai kabinėjasi, mol ne rūkas ir ne lyja tai ko įsijungęs, tai tu gali jiem paaiškint kad pas tave tai pyra jau pa default'u, bo reflektoriai maži ir t.t.Kevinas rašėCOLONman ir taip atrodo kad viska atgal pasidarysiu.. nes bus ir pigau.. ir nereiks gadint paneles su naujom knopkem ir t.t.alfa-moda rašėCOLON Butent toks varinatas labiausiai diorgina kadangi nemetai tokiu " lakunu" nei is paskoj nei kai salia, nes tie ruko zibintai svecia po masinos dugnu ir prie masinos a one i prieki .... taigi siulau jas isjungti ir vazineti normaliai
ir kitas reikalas, bet koks mentas tave stabdo or gaidina, bo pagal
KET ruko zibintus gali isijungti TIK tada kada rukas, o su gabaritasi azineti irgi negalima, jie skitri kada stovi tamsioje vietojo pazymeti tavo auto, o ne vazineti , taigi gali --O-- del 2 priezasciu, atsimazinti neimanoma ...
Sekmes