Ideju kam nors yra?

Aš irgi tos pačios nuomonės, bet jaunuolis netiki...Giedrius902 rašėCOLONGeneratorius jei dar nemire tai tuoj mirs,man tas pats buvo,gali predet ieskotis kito
O is kur zinai, kad generatorius krauna? Tikrinai? Gal krauna, bet ne tiek kiek reikiaVieede_G rašėCOLONDar vienas pastebejimas. Generatorius klauna gerai. viskas su juo tvarkoje. Bet dabar atkreipiau demesi kad ijungus mase tos dvi lempieckos irgi dega puse pajegumo kai visos kitos normaliai. kazkokia paleva gaunasi :/
Jei generatorius krauna gerai, tai indikatorinės lemputės laidas gali trumpint į korpusą. O tikrai kartu su tepalo lempute kartu užsidega? Ne ABS?Vieede_G rašėCOLONDel generatoriaus krovimo tai elementariai uzdedi testeriuka ir patikrini krovimo itampao korvimo itampa tikrai buvo puiki. Aisku nenoriu gincytis su tuo kas sako kad jam tas pats buvo ir generatoriu mire. Patirtis sako savo. Bet logika yra logika. Kodel TIK tos dvi lemputes taip blankiai sviecia kai visos kitos puikiai. Kas atsakytu i sy klausima tam vainika ant kaklo uzkabinciau
![]()
mano manymu jei generatoriu mirstantis, tai sutrinka elektros tiekimas, srove ir t.t. tai turi atsiliepti VISKAM.
Bet tiek to... ar taip ar taip, varikli paskerdziau. Isemiau visa su greiciu deze, prie to pacio ir generatoriu nunesiu profam patikrinti ir t.t. o tada bus matyti