P.s. Jei dar nesupratai, tai čia vyrauja diktatūra, valdžia visada teisi

.Edgaras rašėCOLONJei cia man skirta del pamastymo pries rasant, tai as pamastau ir nerasau bet ko. Sutinku, kad uzsuka, as irgi esu naujokas kuris cia uzsuko.
Pagal tavo teorija, tie kas cia prabuve daug laiko gali floodint ir rasyt nesamones kiek nori. Truputi kvaila, nes manau, kad klubo nariai turetu buti pavyzdys naujokams norintiems tapti klubo nariu.![]()
P.S. Pagal istatus susidariau nuomone, kad cia ne diktatura, o demokratija, nes viskas vyksta balsavimo principu.
P.S.S. Lietuvos Respublikoje vadovavimas yra demokratija, klubas vadovaujasi LR Konstitucija. (Tai ar gali klube but diktatura?)
Mindaugeli, neatpažįsti savęs.Edgaras rašėCOLONJei cia man skirta del pamastymo pries rasant, tai as pamastau ir nerasau bet ko. Sutinku, kad uzsuka, as irgi esu naujokas kuris cia uzsuko.
Pagal tavo teorija, tie kas cia prabuve daug laiko gali floodint ir rasyt nesamones kiek nori. Truputi kvaila, nes manau, kad klubo nariai turetu buti pavyzdys naujokams norintiems tapti klubo nariu.![]()
P.S. Pagal istatus susidariau nuomone, kad cia ne diktatura, o demokratija, nes viskas vyksta balsavimo principu.
P.S.S. Lietuvos Respublikoje vadovavimas yra demokratija, klubas vadovaujasi LR Konstitucija. (Tai ar gali klube but diktatura?)
bliam Matosai, isejai is prezidento pareigu, tai dabar atsipalaidavai ziuriu forumeMatosas rašėCOLONMindaugeli, neatpažįsti savęs![]()
Nu sorry, bet baisiai užkliuvo pasisakymas..Edgaras rašėCOLON Taip, gal ir padidintu bereikalingu trumpu pranesimu trinima, bet jei esi moderatorius tai tavo tokia pareiga.
Jeigu taip atsitiktu, butu labai smalsu suzinot agrumenta uz ka. ;]Sky'us rašėCOLONNa tai gausi saldaini jauciu greit arba net visa pergale![]()