P.S. Cia pas mane buvo tik pasiulymas kakza paivairinti, nes naujoviu jokiu per 2 metus nematau. Bet gal ju ir nereikai, gal man tik vienam cia taip

va del to tai tikrai pritariu, beto labai lengvai idedama smulki modifikacija, 5min darbas.Edgaras rašėCOLONTai gal tada greitas atsakymas praverstu?Nereikes spausti mygtuko "atsakyti" ir rasyti kitam puslapyje, galesi iskart rasyt atsakyma puslapio apacioj. Irgi neblogas dalykas...
Tai tik pasiulymas...Ausriukas rašėCOLONNa jau tingejimui ribu nera![]()
gal dar ivedam funkcija, kad kalbi ir iskarto raso i foruma
![]()
O youtube vaizdeliu ziurejimas forume, automatinis nuotrauku sumazinimas - cia tau ne naujoves forume? Kaip matau ne visas naujoves registruoji, ponuliredline rašėCOLONTodel kad butu idomiau, butu kazkokiu naujoviuNes forumas jau eile metu neatsinaujines...
Seip cia tikrai idomus ir sakyciau gana draugiskas forumas, bet pasigendu naujoviu... Paskutine kiek pamenu buvo "G arazas" o daugiau nieko nevyksta.
Nenoriu peikti, bet kokios cia naujoves...Mantas rašėCOLONO youtube vaizdeliu ziurejimas forume, automatinis nuotrauku sumazinimas - cia tau ne naujoves forume? Kaip matau ne visas naujoves registruoji, ponuliredline rašėCOLONTodel kad butu idomiau, butu kazkokiu naujoviuNes forumas jau eile metu neatsinaujines...
Seip cia tikrai idomus ir sakyciau gana draugiskas forumas, bet pasigendu naujoviu... Paskutine kiek pamenu buvo "G arazas" o daugiau nieko nevyksta.
pala, pala tamstelės, o ko jūs čia dabar pasišiaušėt, čia tik mano pasiūlymas buvo, ne tai, ne.Edgaras rašėCOLONNenoriu peikti, bet kokios cia naujoves...Mantas rašėCOLON O youtube vaizdeliu ziurejimas forume, automatinis nuotrauku sumazinimas - cia tau ne naujoves forume? Kaip matau ne visas naujoves registruoji, ponuli
Nebutina stumt ant kiekvieno, kuris kazka pasiule ypac kai stumia tokie virsininkai, kaip kad tamstos. Tai tik pasiulymas, o kaip zinia, kiekvienas turi teise reiksti nuomone ir siulyti (girdeta kazkur?).
O! Antras civilizuotas atsakymas.Dzhedaj rašėCOLONŽiūriu kai kam reikėtų pradžioj gyvai veikloje padalyvauti, nes mato priešus ir stūmimą visur. Klubo bendravimas neapsiriboja vien forumu ir naujovėmis jame
Pavyzdžiui, man atrodo, kad quick reply funkcija tik padidintų darbo moderatoriams, betikslių pranešimų su šypsenėlėmis ir "chacha" skaičių, vieną po kito einančius pranešimus ir t.t. Jūs žiūrit iš savo patogumo pusės, mes žiūrim iš bendros forumo tvarkos pusės.