Roliz rašėCOLON
O as tau turiu pasakyti , kad as studijuoju fizika ir tie visi tavo irodymai prasilenkia su visais imanomais fizikos desniais,bei man visai px kas ten do firmos,nieko jos man nekaso. Kaip ir minejau esat kaip jahovistai : lengvai neatsipisat atsiprasant , irodinejat savo kreivas tiesas ale apastalai ir pateikiat nesamoningus pavyzdzius

Neatspėjot, mes esame Lietuviai, o Jų tikėjimas yra pagonybė, jeigu ką.
Studentai yra įvairūs, kaip ir dėstytojai. Iš kur dėstytojai žino kas pasaulyje dedasi, ir negi jie dabar keis, tai kas nusistovėję, o dar reikia juk pasiskaityti, ir priimti sprendimus. Kam to reikia, juk studentams to neprisireiks. Kubilius juk irgi fizikas, o dirba kuo?
Tačiau Tamstai tai turėtų būti įdomu, juk mokotės. Nesakėte kad esate žilagalvis profesorius, ir tikrai žinote daug. Tik pradžia. Tai sudalyvaukit klubui siūlomoje akcijoje, patikrinsit praktikoje, ir paskui pas dėstytuvus, va mielieji, kaip čia yra, ko Jūs mane mokote yra netiesa. Praktikoje yra taip ir taip. Čia tai būtų Jėga. Mes netgi labai prisidėtumėme prie tokio reikalo. Tik ar išdrysit. Čia jau didelis klausimas.