lik atrodo kad vienas cilindras neveikia???
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
lik atrodo kad vienas cilindras neveikia???
Sveiki, turiu tokia problemele atsirado visai nesenia.
Is pradziu budavo kad is ryto uzsivedi lyg vienas cilindras neveikia dreba visa nors apsukos prie 1.5. prait kokiu 10-20 sekundziu stabilizuojasi ir veikai ciki. dabar yra taip, kad jau dreba tai dreba, nesvarbu ar salta ar silta vis vien, ir svarbiausia taip tai veikia 10-20 rorvaliai tai pradedatrukcio, ir kas idomu kai vaziuoji tai spaudi ant gazo tai jauti kaip trukcioja (lik vinas cilindras neveikia).
Klausymas : ar gali tai reiksti kad viena izvakei jau galas atejo? :) ar cia yra kita problema?
Is pradziu budavo kad is ryto uzsivedi lyg vienas cilindras neveikia dreba visa nors apsukos prie 1.5. prait kokiu 10-20 sekundziu stabilizuojasi ir veikai ciki. dabar yra taip, kad jau dreba tai dreba, nesvarbu ar salta ar silta vis vien, ir svarbiausia taip tai veikia 10-20 rorvaliai tai pradedatrukcio, ir kas idomu kai vaziuoji tai spaudi ant gazo tai jauti kaip trukcioja (lik vinas cilindras neveikia).
Klausymas : ar gali tai reiksti kad viena izvakei jau galas atejo? :) ar cia yra kita problema?
Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
Re: lik atrodo kad vienas cilindras neveikia???
Cia gali buti daug priezasciualfa-moda rašėCOLONSveiki, turiu tokia problemele atsirado visai nesenia.
Klausymas : ar gali tai reiksti kad viena izvakei jau galas atejo?ar cia yra kita problema?

Nu man buvo panasiai su Lanceriu, esant dregnam orui ar perlekus per geresne bala, kaip tu sakai imdavo nedirbti cilndras 1 ar 2). Taigi aiskiai pas mane buvo beda su aukstos itampos laidais arba paskirstytoju. Tai as susinervines nafik, pakeiciau visus 5 aukstos itampos laidus i naujus NGK (~120Lt), nusipirkai nauja paskirstytojo dangtuka japanska (~15Lt) ir visas naujas NGK zvakes (mano motoriukui priklauso BPR6ES-11 markes)o visos 4 kainvo ~32Lt. Dabar problemu jokiu nera, galiu kaip amfibija po vandeni duotis
)))))))))))

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ziurek nepaskesk, mitso gaila busMicius rašėCOLONNu man buvo panasiai su Lanceriu, esant dregnam orui ar perlekus per geresne bala, kaip tu sakai imdavo nedirbti cilndras 1 ar 2). Taigi aiskiai pas mane buvo beda su aukstos itampos laidais arba paskirstytoju. Tai as susinervines nafik, pakeiciau visus 5 aukstos itampos laidus i naujus NGK (~120Lt), nusipirkai nauja paskirstytojo dangtuka japanska (~15Lt) ir visas naujas NGK zvakes (mano motoriukui priklauso BPR6ES-11 markes)o visos 4 kainvo ~32Lt. Dabar problemu jokiu nera, galiu kaip amfibija po vandeni duotis)))))))))))