O kur antenos laidas ?
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
O kur antenos laidas ?
vienu zodziu,
sudauziau kiaule taupykle, pasikuiciau po gimdytoju pinigines.. sumasciau kad reikia mageli pirkti.. issitraukiu visi kruva laidu.. aisku vel: 8laidai kolonkems + dar kazkoki 4-5 laidukai.. o kodel nera antenos to laido storo su fyshke radijai? ar pas mane tada visai nera antenos ar kaip cia? ;] zodziu padekit pasiklydau ;(
sudauziau kiaule taupykle, pasikuiciau po gimdytoju pinigines.. sumasciau kad reikia mageli pirkti.. issitraukiu visi kruva laidu.. aisku vel: 8laidai kolonkems + dar kazkoki 4-5 laidukai.. o kodel nera antenos to laido storo su fyshke radijai? ar pas mane tada visai nera antenos ar kaip cia? ;] zodziu padekit pasiklydau ;(
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
reishkias nebus radijosKevinas rašėCOLONpatikek kaip graibiau.. mano pana butu macius butu pavydejus mano masinai ;D nera ten nieko ;/ nesuprantu..

ir isviso, darykkaip rimciux padare: ipod isimeti ir galvos neskauda del vagysciu

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu bet prie iPodo dar reikia vistiek mages ir dar ten toks pricindalas dedas kad iPodas transliuotu kaip radiostotis i mage bangas visokias.wytska rašėCOLONreishkias nebus radijosKevinas rašėCOLONpatikek kaip graibiau.. mano pana butu macius butu pavydejus mano masinai ;D nera ten nieko ;/ nesuprantu..
ir isviso, darykkaip rimciux padare: ipod isimeti ir galvos neskauda del vagysciu
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
prie ipodo reikia stipriakoPliustas rašėCOLONnu bet prie iPodo dar reikia vistiek mages ir dar ten toks pricindalas dedas kad iPodas transliuotu kaip radiostotis i mage bangas visokias.wytska rašėCOLON reishkias nebus radijos

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
bu blem susitiksim meet'ę kailį aš tau iškaršiu vieną kartą dėl tų keiksmažodžiųKevinas rašėCOLONsiaip man irgi nera labai svarbu ta radija.. bele ventukai sniokshchia...
gerai, lekiu tada i masinu turgu kokia p**dinta preke issigysiu ;]

a tavę tėvai kultiūros, bent jau viešuose vietose nemokė ar tu ir tuliko nenuleidi ir dar dangčio nepakeli

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu tik pamirshai pasakyt kad pac iPodas nemaziau 500lt kainuojawytska rašėCOLONprie ipodo reikia stipriakoPliustas rašėCOLON nu bet prie iPodo dar reikia vistiek mages ir dar ten toks pricindalas dedas kad iPodas transliuotu kaip radiostotis i mage bangas visokias.nu ir kolonkiu pajungtu i stipriaka ajsq
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Just coooool downMatosas rašėCOLONbu blem susitiksim meet'ę kailį aš tau iškaršiu vieną kartą dėl tų keiksmažodžiųKevinas rašėCOLONsiaip man irgi nera labai svarbu ta radija.. bele ventukai sniokshchia...
gerai, lekiu tada i masinu turgu kokia p**dinta preke issigysiu ;]![]()
a tavę tėvai kultiūros, bent jau viešuose vietose nemokė ar tu ir tuliko nenuleidi ir dar dangčio nepakeli