4g63
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Re: 4g63
Termostatą pasitikrink 

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- domkisz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 368
- UžsiregistravoCOLON 2008 11 02, 16:32
- AutomobilisCOLON eclipse 1g
- SkypeCOLON domkisz
- MiestasCOLON Kaunas
Cia gal ir juokingas toks klausimas,bet pro kur tiksliai reikia pilt ta degimo kameros ir voztuvu valikli?Yra gal kokia zarna pajungta i kolika ar kaip?Raso susipyliau per vakuma.nlb suprantu.Gal galit kas smulkiau papasakoti?
Eclipse gs 93 Raudona-vyksta leta agonija!(Ex)
Honda kivis 92 1.6 vtec power- 4 duru kartingas(Ex)
Fokiska kokibe-Baisiai Mondras Volksvagenas
Honda kivis 92 1.6 vtec power- 4 duru kartingas(Ex)
Fokiska kokibe-Baisiai Mondras Volksvagenas
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Is isiurbimo kolektoriaus iseina tokios zarnos vadinamos vakumu. Viena i stabdziu stiprintuva, i voztuvu dangteli, i sklende, bet jos visos traukia ora, tai islupi bent viena, kad zarna liktu ant isiurbimo kolektoriaus ir pili ta skystala
1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
- tomarinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1613
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 09, 16:23
- AutomobilisCOLON 1g, e36
- SkypeCOLON Tomaz911
- MiestasCOLON Kaunas
turiu klausimeli, ant laisvu kai masina dirba, apsukos permusineja, ta prasme stovi stabiliai ir kas puse minutes vos prigesta ir vel susinormalizuoja, kame cia bedos gali buti ? manau kad kazkas su laidais zvakiu, nes zvakes pakeiciau tai situacija pagerejo biskeli
BMW e36 325 coupe
Mitsubishi Eclipse 1G DOHC2000 92m. RED/BLACK
Mitsubishi Eclipse 1G DOHC2000 92m. RED/BLACK
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
greičiausia laidai pramušatomarinas rašėCOLONturiu klausimeli, ant laisvu kai masina dirba, apsukos permusineja, ta prasme stovi stabiliai ir kas puse minutes vos prigesta ir vel susinormalizuoja, kame cia bedos gali buti ? manau kad kazkas su laidais zvakiu, nes zvakes pakeiciau tai situacija pagerejo biskeli
- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
As irgi turiu toki viena klausima. Pas mane auto irgi vartoja tepala. Bet neaisku del ko ar del ziedu ar del voztuvu rieboksliu. Ir teko nesenai nuimti isiurbimo kolektoriu, Tai matesi patys voztuvai.. Tai vat ir butu mano klausimas: ar voztuvu isvaizda gali pasakyti ar yra blogi rieboksliai
Nes pas mane ant ju nesimate kad butu pridege tepalu ar pan.

Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
- AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Tikrai, kad nieko nepamatysiGalant2l rašėCOLONAs irgi turiu toki viena klausima. Pas mane auto irgi vartoja tepala. Bet neaisku del ko ar del ziedu ar del voztuvu rieboksliu. Ir teko nesenai nuimti isiurbimo kolektoriu, Tai matesi patys voztuvai.. Tai vat ir butu mano klausimas: ar voztuvu isvaizda gali pasakyti ar yra blogi rieboksliaiNes pas mane ant ju nesimate kad butu pridege tepalu ar pan.

O tau meta mėlyną dūmą ar tik šiaip degina tą tepalą?
Jei dūmyja, tai pamėgink ant laisvos pavaros paspaust gazą ir laikyt ties kokiais 5k rpm ir žiūrėt, mažėja dūmas po biski, ar laikosi toks pats, kaip ir staigiai užmynus tapkę. Jei laikant aukštas apsukas dūmas toks pats kaip ir pamynus, greičiausiai žiedai gatavi. Jei dūmas sumažėja- vožtuvų gumelės. Man taip meistras nustatė ligą ir beje buvo teisus visu 100%

Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jeigu nusiėmiai kolektorių tai gal žiūrėk dar kelis varžtukus atsukes ir pačius riebokšlius pasikeistum, kaina jų gi ne karvę kainuojaGalant2l rašėCOLONAs irgi turiu toki viena klausima. Pas mane auto irgi vartoja tepala. Bet neaisku del ko ar del ziedu ar del voztuvu rieboksliu. Ir teko nesenai nuimti isiurbimo kolektoriu, Tai matesi patys voztuvai.. Tai vat ir butu mano klausimas: ar voztuvu isvaizda gali pasakyti ar yra blogi rieboksliaiNes pas mane ant ju nesimate kad butu pridege tepalu ar pan.

- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
Pas mane dumina tik ant salto variklio. Bet truputi pasilus varikliui dumo nesimato tai kazin cia jau ziedams kaput ar tik rieboksliams? Bet siaip ar taip vistiek plauoju atsilus orams keisti riebokslius, blogiau vistiek nebus
Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6
- FireBird
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 61
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 27, 10:00
- AutomobilisCOLON Galant GTi
- MiestasCOLON Kaunas
Na va, WYNNS'as sumaitintas, kazkokiu dideliu pokyciu nepajutau, gal nezymus variklio darbo pagerejimas... 
Nors, šįryt variau į darbą - panašu kad situacija geresnė, dingo "trijų cilindrų sindromas" einant ant traukos

Nors, šįryt variau į darbą - panašu kad situacija geresnė, dingo "trijų cilindrų sindromas" einant ant traukos

Mitsubishi GALANT GTi `1991 [4G63]
Honda Accord i-CTDi `2004
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
Pakeliu sena tema ir noriu paklaust ar neapsimokiau 4g63 varikli portinti ir deti kompresoriu i oro isiurbimo sistema aka supercharge nei daryt turbocharge, kiek teko dometis superchargu tai lyg viskas paprasciau nei turbochargu detaliu maziau reikia, aisku variklio kapitaline butina, nes visos detales turi but lb tvirtos, nera lago nes kiek uzpsaudi tiek turi bet padideja rizika su detonacija ir visokiais stumokliu luziais pradegimais ir tt + nereikia nei tepalu kanalu atskiru turbai pravedinet interculeriu ir panasiai, tik vienas klausimas del kompu nelabai zinau ar istrauktu stockinis
- FireBird
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 61
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 27, 10:00
- AutomobilisCOLON Galant GTi
- MiestasCOLON Kaunas
Pasikeičiau termostatą, radiatorių, prakiuręs buvo plius ištrupėję sekcijos... Panašu kad dabar viskas perfectFever rašėCOLONTermostatą pasitikrink

Mitsubishi GALANT GTi `1991 [4G63]