del lempos
- common
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 07, 02:00
- AutomobilisCOLON Vysninis Galantas 93'td
- SkypeCOLON common_hero2
- MiestasCOLON Vilnius
del lempos
tai va tokia istorija paturejau. Posukyje uzkotis rikuodamasis i pirma man kirto kampa ir su savo galiniu bamperiu kliude mano lempa, lempa neisduzo su ja viskas gerai bet tvirtinimo ausytes nuluzo tai lempa sviecia kazkur i zeme ir pati nelabai stabiliai laikosi. Reik kazkaip ja pataisyti, bet pats nezinau su kuo ja klijuoti? o gal geriau kazkur ja nuvezti?
Re: del lempos
Galima suklijuot, tik reiktu ziuret kaip ten nuluze aisku. Lituoti dar galima su fortkes tinklelio gabaliuku, jei yra ploto pakankamai. Arba gali nuvezt ja kur nors i pajuri, ar i zoologijos soda, pasauli parodysiVaikis rašėCOLONtai va tokia istorija paturejau. Posukyje uzkotis rikuodamasis i pirma man kirto kampa ir su savo galiniu bamperiu kliude mano lempa, lempa neisduzo su ja viskas gerai bet tvirtinimo ausytes nuluzo tai lempa sviecia kazkur i zeme ir pati nelabai stabiliai laikosi. Reik kazkaip ja pataisyti, bet pats nezinau su kuo ja klijuoti? o gal geriau kazkur ja nuvezti?

- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
kokia cia masina?Vaikis rašėCOLONtai va tokia istorija paturejau. Posukyje uzkotis rikuodamasis i pirma man kirto kampa ir su savo galiniu bamperiu kliude mano lempa, lempa neisduzo su ja viskas gerai bet tvirtinimo ausytes nuluzo tai lempa sviecia kazkur i zeme ir pati nelabai stabiliai laikosi. Reik kazkaip ja pataisyti, bet pats nezinau su kuo ja klijuoti? o gal geriau kazkur ja nuvezti?
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
a kaip ten ir kam ten fortkes tinklelis tas ???egisas rašėCOLONGalima suklijuot, tik reiktu ziuret kaip ten nuluze aisku. Lituoti dar galima su fortkes tinklelio gabaliuku, jei yra ploto pakankamai. Arba gali nuvezt ja kur nors i pajuri, ar i zoologijos soda, pasauli parodysiVaikis rašėCOLONtai va tokia istorija paturejau. Posukyje uzkotis rikuodamasis i pirma man kirto kampa ir su savo galiniu bamperiu kliude mano lempa, lempa neisduzo su ja viskas gerai bet tvirtinimo ausytes nuluzo tai lempa sviecia kazkur i zeme ir pati nelabai stabiliai laikosi. Reik kazkaip ja pataisyti, bet pats nezinau su kuo ja klijuoti? o gal geriau kazkur ja nuvezti?
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
Taip bamperiai plastikiniai yra klijuojami
paimi metalini tinkleli (namuose fortkem naudojamas) is smulkiu vielyciu padaryta # atkerpi jo gabaliuka, mazdaug 1x1 cm, tada sudedi abi detales plastikines kurias reikia sujungti, ant virsaus uzdedi ta kvadratini cm tinklelio ir su lituokliu ilydai ji i abi plastikines detales. Ir vualia! gaunasi beveik plastikinis gelzbetonis 

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
ot tu dizaineri, as tai meginciau ish papje mashe daryt gal labiauegisas rašėCOLONTaip bamperiai plastikiniai yra klijuojamipaimi metalini tinkleli (namuose fortkem naudojamas) is smulkiu vielyciu padaryta # atkerpi jo gabaliuka, mazdaug 1x1 cm, tada sudedi abi detales plastikines kurias reikia sujungti, ant virsaus uzdedi ta kvadratini cm tinklelio ir su lituokliu ilydai ji i abi plastikines detales. Ir vualia! gaunasi beveik plastikinis gelzbetonis

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
- mantasa
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2005 10 09, 17:44
- AutomobilisCOLON Subaru Imreza
- SkypeCOLON mantasad
- MiestasCOLON Vilnius/Lazdyne
del lempos
paprasciausiai siulau nuvezti ten kur bamperius tvarko, ar siaip i servisa, jie su eboksidine derva suvirins (jei imanoma dar). siaip daromas dalykas, kaina nuo 20lt - 50lt
4G63T - X