Ar bus daugiau žemaitelių, norinčių smagiai pralėkt slalomo trasa?
Galima ir sudalyvautsnapsazs rašėCOLONmano pusbrolis skuode gyvena, tj as pas ji vaziuosiu i svecius ir manau uzsuksiu i slaloma paziuret
Slalome dalyvauti niekada neapsimoka. Kaip ir rūkyti ar gerti šnapsą. Bet malonusnapsazs rašėCOLONnei karto nebandes, tai nemanau, kad apsimoka man dalyvauti slalome
Tai ir mano požiūris į automobilių slalomą toks buvo. Galvojau, kad reikia būt lenktyninku, turėt lenktyninį automobilį, rėmėjų ir t.t. Bet tereikėjo tik kaip žiūrovui pora slalomų pabūt ir užsinorėjau pats pabandyt. Juk labai jau daug ir nereikia: truputį galingesnės mašinos ir noro. O mašina tinka ta pati, su kuria į parduotuvę važiuojit-sport rašėCOLONale tox zmoniu poziuris tai zudo mane
Nebijok. Kiek teko slalomuose dalyvaut, tai labai dalyviai supratingi ir tolerantiški viens kitam yra. O ypač naujokams. Visiems kažkada pirmas kartas buvosnapsazs rašėCOLONpasi*aidint nenoriu
Kiekviena karta stebėdamas slaloma vis labiau ir labiau norisi pačiam pabandyti. Bet norėtūsi gal kiek galingesnio automobiliompegas rašėCOLONTai ir mano požiūris į automobilių slalomą toks buvo. Galvojau, kad reikia būt lenktyninku, turėt lenktyninį automobilį, rėmėjų ir t.t. Bet tereikėjo tik kaip žiūrovui pora slalomų pabūt ir užsinorėjau pats pabandyt. Juk labai jau daug ir nereikia: truputį galingesnės mašinos ir noro. O mašina tinka ta pati, su kuria į parduotuvę važiuoji