Naujas 350lt, bent jau taip sakė. Bėda ne tame, kad leidžia, o tame, kad paspaudus sankabą neįsiurbia skysčio iš cilindrėlio. Man reikia pakeist tik manžetus, nes kažkaip jie stebuklingai neatsitraukia iki galo ir uždengia tą skylę, pro kuria įsiurbt turi. Sakė gali būt dėl to, kad anksčiau kas keitė kažką suteptus manžetus sudėjo ir nuo solidolio išbrinko pati gumelė. Kiek čia teisybės nežinau, bet faktas tas, kad reik keist tas gumikes. Nepasižymiu aš kantrybe, todėl jei nieko gero nesusimastys čia reikes pirkt naują visą cilindrėlįAlgiukaz rašėCOLONbeda gali but ta, kad korozija paeda pati korpusa cilindriuko is vidaus, manzetai nepades tada, nuemus reikia ziuret kas leidzia, naujas cilindras manau iki 100 lt ir nesunku paciam pora varztu atsukt/prisukt ir nusiorint
rem komplektu yra, ten juose buna visos gumeles, tik reikes tau paciam issiardyt viska ir susitvarkyt kaina apie 15 ltmauzas rašėCOLONNaujas 350lt, bent jau taip sakė. Bėda ne tame, kad leidžia, o tame, kad paspaudus sankabą neįsiurbia skysčio iš cilindrėlio. Man reikia pakeist tik manžetus, nes kažkaip jie stebuklingai neatsitraukia iki galo ir uždengia tą skylę, pro kuria įsiurbt turi. Sakė gali būt dėl to, kad anksčiau kas keitė kažką suteptus manžetus sudėjo ir nuo solidolio išbrinko pati gumelė. Kiek čia teisybės nežinau, bet faktas tas, kad reik keist tas gumikes. Nepasižymiu aš kantrybe, todėl jei nieko gero nesusimastys čia reikes pirkt naują visą cilindrėlįAlgiukaz rašėCOLONbeda gali but ta, kad korozija paeda pati korpusa cilindriuko is vidaus, manzetai nepades tada, nuemus reikia ziuret kas leidzia, naujas cilindras manau iki 100 lt ir nesunku paciam pora varztu atsukt/prisukt ir nusiorint.
as siaip irgi ieskojau manzetu rem. koplekto, bet buvau rades tik Kaune ir tai kaina buvo 95 lt, o kas liecia cilindriuka tai nzn koki tau cia siulo uz 350 lt kazkokia nesamone. as mokejau acuroje uz japoniska apie 170 berods nepamenu tiksliai[/quote]DRR604 rašėCOLONNaujas 350lt, bent jau taip sakė. Bėda ne tame, kad leidžia, o tame, kad paspaudus sankabą neįsiurbia skysčio iš cilindrėlio. Man reikia pakeist tik manžetus, nes kažkaip jie stebuklingai neatsitraukia iki galo ir uždengia tą skylę, pro kuria įsiurbt turi. Sakė gali būt dėl to, kad anksčiau kas keitė kažką suteptus manžetus sudėjo ir nuo solidolio išbrinko pati gumelė. Kiek čia teisybės nežinau, bet faktas tas, kad reik keist tas gumikes. Nepasižymiu aš kantrybe, todėl jei nieko gero nesusimastys čia reikes pirkt naują visą cilindrėlį.