Ryklio pakaitinimo zvakes.
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 17, 08:19
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant 2.0 td
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Ryklio pakaitinimo zvakes.
Žiūrėjau, ten sausa. Jaučiu, kad visa bėda bus elektros tiekimas, nes po užkūrimo kai antra pašildymo rielė išsijungdavo, visos lemputės užgesdavo ir po to čiki iki kito užkūrimo, pergazuodavau ir susitvarkydavo, o daba jau dega pastoviai. Matau du variantus: arba rielė pastoviai veikia arba srovės jai išsijungt trūksta... 

Galantas 2,0 GLSTD 1995
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Pas jį naujesnis modelis, Rykliukas pas jį, o pas mane jo vyresnis brolis... na nebent rielės tinka?TBIGAS rašėCOLONdel skysciu prasisunkimo?tai as ciuju vapse nepravarysiu![]()
pas mane sliekas leidzia karteris ir biski is po variklio neskaitant suportu visu.(juokauju)bet esme tame kad as matciau kaip kercheris nuo auto dazus plese
tai net negalvoju po kercheriu kist mano automobiliuko sirdele
budasNR.;1nuvaziuoji i plovykla ir duodi VYRUKUIi straubli.budas NR.:2jai turi drauga su tokiu paciu aparatu.imi kekviena relia is jo ir dedi i savo ir ziuri kuri nusprogus(paprasyk mindaugelio)

Galantas 2,0 GLSTD 1995
- TBIGAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 133
- UžsiregistravoCOLON 2009 04 20, 08:45
- AutomobilisCOLON plymouth laser
kreipiuosi i mitsubu chebra.:CHEBRA BUKIT GERI PADEKIT kamazistui SU RELEM IR KAS TURIT NE RYKLI MITSUBA GALANTA SUSISIEKIT SU kamazistu IR PADEKIT JAM.(kamazistui.:man atrodo yra ir geru zmoniu mitsubo forume.
)

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
TBIGO gerumo issipildymo akcija "Padovanokite kamazistui reliu"TBIGAS rašėCOLONkreipiuosi i mitsubu chebra.:CHEBRA BUKIT GERI PADEKIT kamazistui SU RELEM IR KAS TURIT NE RYKLI MITSUBA GALANTA SUSISIEKIT SU kamazistu IR PADEKIT JAM.(kamazistui.:man atrodo yra ir geru zmoniu mitsubo forume.)
Noredami nusiusti 2 reles rinkite toki numeri xxxx , jei 5 reles anoki , jei 10 reliu toki ....
Gal tu nebejuokink cia susirinkusiu zmoniu, jei jam reikes pasitikrint reles , tai manau su kuom nors sutars per pm.
Accord Tourer
- TBIGAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 133
- UžsiregistravoCOLON 2009 04 20, 08:45
- AutomobilisCOLON plymouth laser
tai kai tu arsekas KAMAZISTUI fuflo dabar istumei?jai ant manes usisikes rasyk i mano tema.
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
Svarbiausia, kad ilgiau žvakių kaitinimo nelaikytų įjungto kaip 30 sek.[/quote]
Pas mane tikrai ilgiau negu 30 sek zvakiu kaitinimas dirba. Sekiau laida kuris neatjungia pliuso ir daejau iki salono salia gazo yra dezute ar tai kompas? I ta dezute ieina laidas kuris neatjungia ilgai pliuso.
O del temperaturos daviklio neradau kad eitu i ji laidas tad nezinau kuris.
Pas mane tikrai ilgiau negu 30 sek zvakiu kaitinimas dirba. Sekiau laida kuris neatjungia pliuso ir daejau iki salono salia gazo yra dezute ar tai kompas? I ta dezute ieina laidas kuris neatjungia ilgai pliuso.
O del temperaturos daviklio neradau kad eitu i ji laidas tad nezinau kuris.
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Nėra viskas jau taip blogai, tik testerio reikia, o be pirmadienio prie jo neprieeisiu. Tada ir bus aiškus gedimas
Galantas 2,0 GLSTD 1995
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Plaunant variklį, generatorių rekomenduojama uždengti. Pvz. polietileniniu maišeliu. Jeigu po plovimo buvo iškart kuriama ir važiuojama, tai pasekmės tokios, kokių ir galima buvo tikėtis. Kažkaip nesitiki, kad dėl pakibusio tepalo lašelio nepraleistų tech. apžiūros.
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Būtent dėl to...mpegas rašėCOLONPlaunant variklį, generatorių rekomenduojama uždengti. Pvz. polietileniniu maišeliu. Jeigu po plovimo buvo iškart kuriama ir važiuojama, tai pasekmės tokios, kokių ir galima buvo tikėtis. Kažkaip nesitiki, kad dėl pakibusio tepalo lašelio nepraleistų tech. apžiūros.

Galantas 2,0 GLSTD 1995
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Tai jau nieko čia ir neis išburti. Reiks imti generatorių ir tikrint įtampos reguliatorių(riele), diodus. Jei tie tvarkoj, tai belieka apvijos. Šepetėliai,nebent tik sutapimas, kaip ir ne prie ko.
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
O jei priseitų pirkt kitą generatorių, kiek maždaug šrote kaina jų?
Galantas 2,0 GLSTD 1995
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
Paskaiciau knyga apie dizelinius auto buten taip veikia pasildimas zvakiu ir supratau kad pas mane viskas gerai. Nes parasyta kad zvakias sildo apie 5 min kol pasiekia reikiama temperatura. Todel ir pataria pasildyti ilgiau masina kol zvakes nustos sidyti. Del ko luzta generatoriai uzvedam salta masina zvakes ima daug i tampos o mes be to dar ir sviesas ir peciuka ant viso galingumo ir todel nelaiko generatoriai. Tai dabar nesuku galvos statau vel zvakes kitas ir ziuresiu kaip bus. 

- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Tai rado šiandien pas mane, generatorius krauna 10,8 - 11,2 A. Jaučiu blogai. 

Galantas 2,0 GLSTD 1995
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
TeisingaiKarolis 93 rašėCOLONPaskaiciau knyga apie dizelinius auto buten taip veikia pasildimas zvakiu ir supratau kad pas mane viskas gerai. Nes parasyta kad zvakias sildo apie 5 min kol pasiekia reikiama temperatura. Todel ir pataria pasildyti ilgiau masina kol zvakes nustos sidyti. Del ko luzta generatoriai uzvedam salta masina zvakes ima daug i tampos o mes be to dar ir sviesas ir peciuka ant viso galingumo ir todel nelaiko generatoriai. Tai dabar nesuku galvos statau vel zvakes kitas ir ziuresiu kaip bus.

O as vat ir saltu metu ir stengiuos palaukt kelias minutes ir nepult lekt tik uzkurus salta

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
Jo ir stengti sviesu peciuko nejungti visu greiciu. Pirksiu zvakes pigiais o jei nelaikys tada keramikines.