Didelės apsukos
- sstar
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 20
- UžsiregistravoCOLON 2009 10 26, 10:20
- AutomobilisCOLON Space Star 1.3
Re: Didelės apsukos
Dar ką pastebėjau kai staigiai pastabdau prie sankrižos tai apsukos nukrenta, pradėjus važiuoti vėl sukyla, pastabdžius nukrenta. atrodo kažkas kertasi , o kas nežinau
- Spikas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 214
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 11, 14:37
- AutomobilisCOLON Space Star 1.3 GLX '99m Sidabrinis
- MiestasCOLON Vilnius
Nukrenta ~ nuo kiek iki kiek ? Kai variklis saltas ar pilnai susiles ?
Space Star 1.3 GLX '99m
- sstar
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 20
nuo2,2 tukst iki1,5 (variklis šaltas. kai sušyla viskas tvarkoje)Spikas rašėCOLONNukrenta ~ nuo kiek iki kiek ? Kai variklis saltas ar pilnai susiles ?
- Spikas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 214
- MiestasCOLON Vilnius
Tai pas mane irgi viskas buvo taip pat, tik kad apsukos kildavo iki ~ 1.9 rpm. Po droselio sklendes valymo apsukos zenkliai nukrito, sakyciau net perdaug. Dabar saltas variklis laiko apie 1.4rpm.
Tiksliau pasakius iskart po droselio sklendes valymo apsukos pakilo dar daugiau. Taip ir turi buti, susilus varikliui SAS varsto pagalba nustatai 750rpm ir viskas. Salto variklio apsukos irgi turi sumazeti, bent jau pas mane sumazejo. Esu nufotografaves visa sklendes valymo procedura, vis nerandu laiko is skilti pasidaryk pats ideti.
Tiksliau pasakius iskart po droselio sklendes valymo apsukos pakilo dar daugiau. Taip ir turi buti, susilus varikliui SAS varsto pagalba nustatai 750rpm ir viskas. Salto variklio apsukos irgi turi sumazeti, bent jau pas mane sumazejo. Esu nufotografaves visa sklendes valymo procedura, vis nerandu laiko is skilti pasidaryk pats ideti.
Space Star 1.3 GLX '99m
- sstar
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 20
tai surask laiko ir įdėkSpikas rašėCOLONTai pas mane irgi viskas buvo taip pat, tik kad apsukos kildavo iki ~ 1.9 rpm. Po droselio sklendes valymo apsukos zenkliai nukrito, sakyciau net perdaug. Dabar saltas variklis laiko apie 1.4rpm.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 37
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 18, 21:39
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- MiestasCOLON LTU
Ta pati beda Carisma 1,8. Gal kas pasakys kurioj vietoj amn jos ieskoti, nesa apie varikli mazai suprantu.
Ir kaip ji turi atrodyti.Kai surasiu isardysiu
Ir kaip ji turi atrodyti.Kai surasiu isardysiu

- Spikas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 214
- MiestasCOLON Vilnius
Jei pas tave 1.8GDI tada mano aprasymas nepades, nes ten viskas skiriasi zenkliai. Jei 1.8 paprastas tada galima rasti panasumu. Beje, mano ir sstar masinos droselio sklendes biski skirsis. Tokia konstrukcija kaip pas mane buvo gaminama ~ iki 2000.05, veliau skiriasi ir isiurbimo kolektorius ir pati sklende ko pasekoje variklis prarado kelis arklius. Pabandysiu artimiasiu metu viska aprasyti.Ta pati beda Carisma 1,8.
Space Star 1.3 GLX '99m
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 17, 08:19
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant 2.0 td
- MiestasCOLON Kaunas
Pas mane atvirkščiai....diablom rašėCOLONnutai pasukus vaira visada pakyla, taigi vairo stiprintuvas veikia. tas pats ir su stabdziaissstar rašėCOLON ir dar pastebėjau kad pasukus vairą dar labiau pakyla

Galantas 2,0 GLSTD 1995
- Spikas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 214
- MiestasCOLON Vilnius
Labai nekantraujantiems imetu viena sklendes foto, virsuje rodykle pazymetas apsuku reguliavimo varzras o apacioje laisvos eigos varikliukas. Oro isiurbimo zarna nuimta. 

Space Star 1.3 GLX '99m