GT/GTS jei su automatine deze tai su tokiu svoriu galiu pasakyti tikrai gerai traukiajaguar8 rašėCOLONSveiki, norejau pasidometi ar gt/gts varikliai turi turbina? Bei kaip trauka gt/gts automatu ar nuo to nelabai sumazeja?

GT/GTS jei su automatine deze tai su tokiu svoriu galiu pasakyti tikrai gerai traukiajaguar8 rašėCOLONSveiki, norejau pasidometi ar gt/gts varikliai turi turbina? Bei kaip trauka gt/gts automatu ar nuo to nelabai sumazeja?
idomi mintispaulenz rašėCOLONBet turbut yra sklende,kuri nustato vidine/isorine oro cirkuliacija. Gali ten but gedimas.
Bet gali but,kad del kokio mechaninio poveikio (gal ikrito kas nors) ta sklende pilnai neatidaroma.gytux rašėCOLONidomi mintispaulenz rašėCOLONBet turbut yra sklende,kuri nustato vidine/isorine oro cirkuliacija. Gali ten but gedimas.siaip niekad sitos cirkuliacijos nekeiciu, bet kiek atsimenu dabar (tingiu eit i lauka iki masinos
) tai ten knopke reguliuoja, jei dega lempute vienas rezimas, jei ne kitas
tai mano galva kadangi reguliuoja elektra tai buna arba atidaryta arba uzdaryta, tarpinis variantas neturetu buti
Jei tu kalbi apie lempute ant reguliatoriaus, tai ten kondiškė ON/OFF.gytux rašėCOLON tai mano galva kadangi reguliuoja elektra tai buna arba atidaryta arba uzdaryta, tarpinis variantas neturetu buti
Oro cirkuliacija masino viduje galima ijungti tik esant nustatytam rezimui "pusti ant koju" "pusti i keleivius" arba mix.Basoski rašėCOLONIdėjos tokios, kad pas mane ji irgi ne visada reaguoja, todėl čia nėra gedimas.
Matyt tik prie tam tikrų sąlygų ji įsijungia
Dar gal wycka turi ką pasakyt?
jaguar8 rašėCOLONO tai kaip suprast pas gytux odinis salonas nors GS