o man kaiptik žiauriai gerai atrodoKevinas rašėCOLONSykstuoliai ant lietnyku pagailejo

o man kaiptik žiauriai gerai atrodoKevinas rašėCOLONSykstuoliai ant lietnyku pagailejo
Susirask kokį '93 lancerį parduodamą ir nuvažiavęs su priemoka apsikeiskenjoy rašėCOLONnaisir man tokiu sleksciu reikia....
turiu nuo 89m galant gtienjoy rašėCOLONnaisir man tokiu sleksciu reikia....
Kazkaip net keista, bet siuo atveju 100 proc. sutinkuLukas rašėCOLONVat kaip galantas hedžbekas negražu, taip ir lancer sedanas nipriot.
O kas čia keistoMicius rašėCOLONKazkaip net keista, bet siuo atveju 100 proc. sutinkuLukas rašėCOLONVat kaip galantas hedžbekas negražu, taip ir lancer sedanas nipriot.
nu aš kalbu apie tos pačios kartos galantus, o net ir pažėjus nerealių galantų temą matosi, kad ten 95proc. sedanai.markoh rašėCOLONdel galanto pasigincyciau, bet C60 tik hecbekas skoningai apipavidalintas atrodo da best!
Gal paprasciausiai checbeku maziau gamino?Lukas rašėCOLONnu aš kalbu apie tos pačios kartos galantus, o net ir pažėjus nerealių galantų temą matosi, kad ten 95proc. sedanai.markoh rašėCOLONdel galanto pasigincyciau, bet C60 tik hecbekas skoningai apipavidalintas atrodo da best!
Vat kas keisčiausia ir man seniau hedžbekai buvo gražūs, o sedanai viaukt, bet kai pamačiau VR4 išgražintus, tai seilė nutyso ir viskas persivertėGiedrius902 rašėCOLONGal paprasciausiai checbeku maziau gamino?Lukas rašėCOLON nu aš kalbu apie tos pačios kartos galantus, o net ir pažėjus nerealių galantų temą matosi, kad ten 95proc. sedanai.![]()
(cia tik pamastymas,pataisykit mane jei ne tiesa sakau)
P.S. Kai pirkau Galanta man labiau patiko checbeku formos,bet skonis aisku kiekvieno skirtingas
Na man atrodo ir tas pats coltukas nebūtų žavingas jei nebūtų jų perdarinėjama į AWD turbinukus.Giedrius902 rašėCOLONGal ir tavo tiesa,kazkiek matyt ir tame reikale mados yra![]()