O va i ka pavirsta nakti...

siaip apie ta zoom zoom pasiskaitykit, cia ir yra esme kad kurejus tipo ikvepia tas vaikiskas zoom-zoomtomarinas rašėCOLONtas zoom zoom kazkaip biski vaikiskai skamba, bet seip gera mazgote kol nesutemsta
Vaikai tai puikiai supranta, bet tik kai kurie suaugusieji tai prisimena. Mes gaminame automobilius pakylėti šių prisiminimų. Suaugusieji tai vadina judėjimo džiaugsmu arba laisvės pajautimu, o vaikai tai išreiškia žaisdami su mašinėlėmis - „Zoom-Zoom"...
Mes apie tai galvojame kiekvieną dieną ir šie prisiminimai padeda mums kurti automobilius kurie atspindi mus pačius.
Kai Jūs įsigyjate naują „Mazda", Jūs įsigyjate ne tik naują automobilį - Jūs įsigyjate ir naują požiūrį į gyvenimą. Zoom-Zoom yra terminas, kurį mes naudojame apibūdindami šį laimingą, nerūpestingą, bet kartu ir gyvą gyvenimo būdą. Mūsų nuomone, kasdieninis gyvenimas taip pat turi būti emocingas ir aistringas. Tai ir yra ta priežastis, kodėl „Mazda" tapo vairuotojų gerbiamu ir trokštamu automobiliu. Dėl šios priežasties kiekvienas „Mazda" automobilis daug ką pasako apie savo šeimininką.
Zoom-Zoom!
man irgi, kazkada svaigau , kad faina butu...Kevinas rašėCOLONo man tai gerai atrodo!
skalbiniu_Wagis` rašėCOLONčia šitą neseniai lyg už kelias štukas pardavinėjo, o dbr jau už 6000
nematau jame nei vienos vietos, kad jis būtų vertas tos skilties, ir kažin ar kada buvo vertas jos, eilinis 1G čiaZakis rašėCOLONsita jau senai senai buvau mates Palangoje ir jis buvo vertas "nerealus 1g" skilties.