O gal cia Obama taip bando padeti taisyt.Cowboy rašėCOLONVienu metu ir man atodė, kad Obama ignoruoja, bet paskutinis epizodas, yra panašesni, į pristatymą....

O gal cia Obama taip bando padeti taisyt.Cowboy rašėCOLONVienu metu ir man atodė, kad Obama ignoruoja, bet paskutinis epizodas, yra panašesni, į pristatymą....
paulenz rašėCOLON Cia jau ne fail'as,o rasizmas.
Tada tai kapitalus FAILpaulenz rašėCOLONO gal cia Obama taip bando padeti taisyt.Cowboy rašėCOLONVienu metu ir man atodė, kad Obama ignoruoja, bet paskutinis epizodas, yra panašesni, į pristatymą....
Perspėjimas Tau.PovilasMG rašėCOLONgriztant prie FAIL'u
DISCLAIMER: as neesu nuolatinis sio puslapio lankytojas
jis pristatineja medvedjeva, joks cia ne failasCowboy rašėCOLONTada tai kapitalus FAILpaulenz rašėCOLON O gal cia Obama taip bando padeti taisyt.
Dar sekmadieni maciau Vilniuj Senamiesti numesta ant saligatvio Q7 ir po to pirmadieni buvo kazkuriam portale straipsnis apie tai, ir savininkas komentavo kad mol kol kas turi didesniu rupesciu nei keisti Q7 numerius, bet visgi pagaidijoDainiusl rašėCOLONAr pamenat tokia OOOO Q7 su Neli Pareigyte uz vairo? Va kas dabar turi ta numeri:
http://img267.imageshack.us/img267/6267/31186144.png[/img][/url]
uzsakyta padaryta !ZyXEL rašėCOLONhehe, vis dėlto pavyko change'as![]()
![]()
![]()
Gal nesupyksit jei paprašysiu trumpos istorijos versijos apie neli numeriusRiebus rašėCOLONuzsakyta padaryta !ZyXEL rašėCOLONhehe, vis dėlto pavyko change'as![]()
![]()
![]()
po to kai ICG kompiuteriu vadas Nelytei dave vazinejimui Audi Q7, draugai jai gimtadieniui padovanojo numerius NELI69, tipo jie 10 000 lt kainavo. Kai Nelyte isikliopino Jomanta, ICG vadas ja praspyre is darbo, ateme masina, o kas nutiko su numeriais, mes matome patysLukas rašėCOLONGal nesupyksit jei paprašysiu trumpos istorijos versijos apie neli numeriusRiebus rašėCOLON uzsakyta padaryta !![]()