Neperskaitytas pranešimas
Lukas » 2009 08 25, 16:03
Na Kam man stumt ant Kauno, kai jis ir pats moka parodyt savo veidą ... "Asilas" ... Na aš toleruoju argumentuotus faktus ar idėjas, galėtų, galbūt ir kiti tą patį daryt.
Dėl Gruzijų ir Indijų, kalbi taip lyg aš nežinočiau, kas ten dedas. Žinoma galima kartelę nuleisti iki to, kad esi gyvas su sveikom rankom ir tuo pasitenkint, gerdamas kaime visa gyvenimą, bet manau, mums jau senai laikas nustot pasitenkint tuo kas yra ir reikalaut daugiau ir daryt daugiau.
Dėl frazės ""Jei nemoki budamas Lt uzsidirbti smegenimis, galesi uzsienyje dirbt juodadarbiu ir jaustis visuomenes padugne".
Mano manymų ta frazė turėtų skambėt taip:
"Jei nemoki budamas Lt uzsidirbti smegenimis, galbūt nesi protingas, bet tai nereiškia, kad esi blogas, o jei galesi uzsienyje dirbt juodadarbiu ir būt pavalgęs, atrodyt tvarkingai, bei nesibijot dėl ateities, nes sistema veikia daugiau mažiau gerai." Manau tikslas bus pasiektas. Ir netgi jeigu dirbsi užsienį juodadarbiu ir būsi protingas, nemanau, kad socialiai būsi atstumtas, o jei ir būsi atstumtas, gal nesi jau toks protingas ar komunikabilus, bet čia jau kita istorija.
Kas dėl pradėjimo nuo savęs. Manau Lietuvoje yra šimtai žmonių kurie stengiasi pakeisti sistemą ar ištaisyti jos klaidas, bet kai aukščiau sėdintys žmonės juos nugesina, jie po keletos tokių nesėkmių tiesiog praranda viltį.
#sukamnemiegam