Ir siaip paskutiniai postai cia OT.
Na as jei ziema prie dideliu salciu (daugiau kaip -25) noriu kurti ryte ir taip lauzyti savo dyzeli, tai is vakaro pasidedu koki puse kanistro saliaros i kokia siltesne vietele ir ryte supilu ant virsausLinutik rašėCOLONtai suprantu, kad ne pilna bakaProXas rašėCOLON tai benzo turejau galvoj irgi panashia koncentracija - tikrai ne pilna bakabet dyzelio su benzinu geriau neskiesk
visi čia baigia OT, bet aš dar įsiterpsiu ir papildysiu info: galanto manuale buvo parašyta, ypač šaltą žiemą į baką galima įpilti iki 30% benzino (dėl tikslaus skaičiaus dabar nesu tikras, bet daugiau nei 20) aišku zyzelio turi būt apypilnis bakas. Jei rasiu dar namie seno galanto manualą, parašysiu tiksliau.ProXas rašėCOLONidomu kiek yra tiesos tame kad shaika truputi benzo dapylineja zhiema i dyzeliu?
kad pazhystamas taip daro su savo tripaku tai zhinau tixliai, bet pas ji ne mashina o trecias golfas tai nesiskaito![]()
idomu kaip su mashinom gautusi
OT (paskutinis) tik nekvailiokit ir nsekieskit dyzelio su benzu. I sena golfa galima, bet ne i normalias masinasKerpycius rašėCOLONvisi čia baigia OT, bet aš dar įsiterpsiu ir papildysiu info: galanto manuale buvo parašyta, ypač šaltą žiemą į baką galima įpilti iki 30% benzino (dėl tikslaus skaičiaus dabar nesu tikras, bet daugiau nei 20) aišku zyzelio turi būt apypilnis bakas. Jei rasiu dar namie seno galanto manualą, parašysiu tiksliau.ProXas rašėCOLONidomu kiek yra tiesos tame kad shaika truputi benzo dapylineja zhiema i dyzeliu?
kad pazhystamas taip daro su savo tripaku tai zhinau tixliai, bet pas ji ne mashina o trecias golfas tai nesiskaito![]()
idomu kaip su mashinom gautusi
Kerpyciaus fotke ish manualo butu liux ir ishsprestu shita klausimaLinutik rašėCOLONOT (paskutinis) tik nekvailiokit ir nsekieskit dyzelio su benzu. I sena golfa galima, bet ne i normalias masinasKerpycius rašėCOLON visi čia baigia OT, bet aš dar įsiterpsiu ir papildysiu info: galanto manuale buvo parašyta, ypač šaltą žiemą į baką galima įpilti iki 30% benzino (dėl tikslaus skaičiaus dabar nesu tikras, bet daugiau nei 20) aišku zyzelio turi būt apypilnis bakas. Jei rasiu dar namie seno galanto manualą, parašysiu tiksliau.