įdomiai pritaikytas twin turbo IC bet efektyvumas jo turėtų būti silpnas jeigu jis vienos kamerosZakis rašėCOLONViena is labai nedaug man graziu 2G
mobile.de
lavonas šita 2GZakis rašėCOLONViena is labai nedaug man graziu 2G
kai kaskas cia pas mus pardavinejo nuo GT twinIC buvo lygiai tokia pat mintisMatosas rašėCOLONįdomiai pritaikytas twin turbo IC bet efektyvumas jo turėtų būti silpnas jeigu jis vienos kamerosZakis rašėCOLONViena is labai nedaug man graziu 2G
mobile.de
tikrai tokio IC nedėčiau, jeigu jis vienos kameros, nes tą karštą orą kuris ateina, tai jį ir pasiima intake'asRiebus rašėCOLONkai kaskas cia pas mus pardavinejo nuo GT twinIC buvo lygiai tokia pat mintisMatosas rašėCOLON įdomiai pritaikytas twin turbo IC bet efektyvumas jo turėtų būti silpnas jeigu jis vienos kameros
ne taip supratai, turėjau omeny, kad jeigu IC neturi atskirų kamerų kiekvienai turbai, (galuose jos susijungia) tada toks jungimas neduoda nieko geroRiebus rašėCOLONna jei krapstei ic pries ji ikisdamas meisrui tai matei kad ic yra labai daug kameru ir jos susijungia tik paciam gale kur privirintas susiaurejimas
taip kad ic nera vienaturis
tai kad ji neatitampyta o is dvieju suvirinta cia du skirtingi dalykaiSting rašėCOLONgraziai atstate, bet atitampytas gebulas jau nebetoks tvirtas