1g tepalo slegis
-
marciuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 128
- UžsiregistravoCOLON 2009 08 02, 00:28
- AutomobilisCOLON Mitsubishi COLT glx 1993
- MiestasCOLON kaunas
1g tepalo slegis
Turiu klausimeli, i kuri man neatsake meistras, tad sugalvojau paklaust mitsu turetoju
ar normalu, kad sokineja tepalo slegio rodykle? kai sustoju ji beveik nukrenta iki raudonos, o pradejus vaziuots, vaziuojant pakyla beveik iki normos ir taip sokineja...
(tepalai katik keisti,ardytas variklis)
ex Mitsubishi Colt GLXi cao
BMW 318is
BMW 318is
- $arunas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 609
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 07, 11:52
- AutomobilisCOLON eklipse, gaz69
- SkypeCOLON SarunasG69
- MiestasCOLON Panevežys/Pasvalys
Re: 1g tepalo slegis
nukrist neturi... Dirbant tusciaja eiga turi but atitinkamas slegis, o didinant apsukas turi didet
Eclipse 110kw
GAZ 69 4wd
GAZ 69 4wd
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
nu tai sakei beveik nukrenta iki raudonos, tai reiškiasi dar ne ant raudonos
ant laisvų apsukų ir turi nukrist tepalo spaudimas, būna kad po variklio remonto rodo mažesnį spaudimą negu prieš tai, pas mane kai buvo smarkiai įlenktas karteris buvo didesnis spaudimas ant laisvų negu dabar kaip pakeistas normalus
nuo tos raudonos pirmos žymės koki 3-5mm būna ant laisvų rodyklė 
VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pasimatuok slėgį su barometru ir viskas bus aišku
p.s. tikiuosi pas tave tepalo lygis norm.
p.s. tikiuosi pas tave tepalo lygis norm.
-
marciuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 128
- MiestasCOLON kaunas
tepalo lygis yra normalus
man atrodo viskas jau normalizuojas,dar rodykle pajuda, bet jau stabiliau. tame esme, kad visas variklis buvo plautas, tepalai, indeklai, ziedas, guolis, keisti tai dar turi sake meistras dasitrynt viskas, kolkas stebiu pokycius:)
BMW 318is
BMW 318is
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 28, 21:24
- AutomobilisCOLON Talon Tsi 2g
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Prikelsiu seną temą... Kiek skaičiau, visi pergyvena dėl mažo tepalo spaudimo. O aš atvirkščiai- dėl mano akimis per didelio spaudimo.
Pavyzdžiui užkūrus šaltą variklį esant laivoms apsukoms ties 1000rpm, pas mane tepalo slėgis būna toks:

Tikiuosi, spaudimas čia normos ribose?
Didinant apsukas, spaudimas didėja, bet lygtais tos trečios padalos nepasiekia. Variklis dirba gražiai, be jokių pašalinių garsų, tepalo lygtais nebevalgo. Tik bent jau man atrodo, kad mano eclipse prastai traukia (nors neturiu su kuom palyginti) ir daugokai valgo kuro (apie 12-13l mieste).
Pavyzdžiui užkūrus šaltą variklį esant laivoms apsukoms ties 1000rpm, pas mane tepalo slėgis būna toks:

Tikiuosi, spaudimas čia normos ribose?
Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 92m GS Juodaaa Sold
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
Eclipse 4g GT
http://www.iherb.com/?rcode=KAV722 - Papildai, vitaminai ir t.t. iš JAV PIGIAU!!! Pirmą kartą ten pirkdami panaudokite kodą KAV722 ir gaukite net 5$ nuolaidą!!!
-
marciuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 128
- MiestasCOLON kaunas
num man vazinejant, kad ir tepalo slegis sokinedavo, varikliui nieko neatsitiko, jokiu pasaliniu dalyku ir nebudavoTikiuosi, spaudimas čia normos ribose? Didinant apsukas, spaudimas didėja, bet lygtais tos trečios padalos nepasiekia. Variklis dirba gražiai, be jokių pašalinių garsų, tepalo lygtais nebevalgo. Tik bent jau man atrodo, kad mano eclipse prastai traukia (nors neturiu su kuom palyginti) ir daugokai valgo kuro (apie 12-13l mieste).
BMW 318is
BMW 318is
- $arunas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 609
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 07, 11:52
- AutomobilisCOLON eklipse, gaz69
- SkypeCOLON SarunasG69
- MiestasCOLON Panevežys/Pasvalys
ryja normaliai... pas mane tiek pat... O ir tepalo slegis pas mane panasiai rodo... - nuo pirmo brūkšniuko iki viduriuko kazkur antros padalos...
Eclipse 110kw
GAZ 69 4wd
GAZ 69 4wd
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Tai labai gerai tuomet, nuraminot
Dėkui už info.
Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 4g GT
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
Kad ant laisvu nukrenta netoli raudonos zymes yra normalu, nenormalu butu jei uzsidegtu tepalo lempute nukritus ties raudona riba, tada gesini varikli iskarto
o uzkurus salta masina cia tas tepalo spaudimas galima sakyt gal net kiek ir permazas pas daugiau rodo 
- DruZhBA
- Prezidentas
- PranešimaiCOLON 2238
- UžsiregistravoCOLON 2008 10 02, 18:40
- AutomobilisCOLON BMW F10, 528i, 3000cc, L6, 190kW
- MiestasCOLON Vilnius
pas mane karstam buna ties viena padala ant laisvu. o saltam kazkur viduryje ant laisvu. slegiu nesiskundziu po balancyru panaikintu. net baisu, ar negali ant dideliu apsuku prapusti tepalas tarpine?Sting rašėCOLONKad ant laisvu nukrenta netoli raudonos zymes yra normalu, nenormalu butu jei uzsidegtu tepalo lempute nukritus ties raudona riba, tada gesini varikli iskartoo uzkurus salta masina cia tas tepalo spaudimas galima sakyt gal net kiek ir permazas pas daugiau rodo
Eclipse GS 1g 94m Parduotas
Šeimyninis Mitsubishi Grandis 2400cc, 121 kw, 04metų vyšnia.
BMW F10, 528i, 3000cc, L6, 190kW, juodas bumeris
Šeimyninis Mitsubishi Grandis 2400cc, 121 kw, 04metų vyšnia.
BMW F10, 528i, 3000cc, L6, 190kW, juodas bumeris
- Tomasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1360
- SkypeCOLON toma6is
- MiestasCOLON Mažeikiai
Va aš dėl to irgi truputį pergyvenu, nors apsukas sukeliu tikrai retai, bet visvien..lion_rampant rašėCOLONpas mane karstam buna ties viena padala ant laisvu. o saltam kazkur viduryje ant laisvu. slegiu nesiskundziu po balancyru panaikintu. net baisu, ar negali ant dideliu apsuku prapusti tepalas tarpine?Sting rašėCOLONKad ant laisvu nukrenta netoli raudonos zymes yra normalu, nenormalu butu jei uzsidegtu tepalo lempute nukritus ties raudona riba, tada gesini varikli iskartoo uzkurus salta masina cia tas tepalo spaudimas galima sakyt gal net kiek ir permazas pas daugiau rodo
Eagle Talon 98' TSi
Eclipse 4g GT
Eclipse 4g GT