gal tau labiau amortiku reiktu kietu?Giedrius902 rašėCOLONSveiki,norejau paklausti ar galeciau prikombinuot nuo kokio kito mitso ar isvis kito auto spyruokles 95m. 2.0 v6 Galantui,nes noreciau kietesniu,o jei kas zinot kokie originaliu spyruokliu matmenys ar kaip kitaip pasitikrint nuo ko tiktu labai laukiu info,nusibodo i greitus posukius letai isiubuot![]()
matai spyruokles tau stabilumo nepriduos, jeigu jau amortikai i pabaiga, jos tik laiko mashinos svori, o amortikai duoda stabiluma ir "tvirta" stovejima ant kelio.Giedrius902 rašėCOLONas nesportavimui cia turiu sia minti,kad masina stabilesne butu,kiek zinau tokiu dalyku Galantam ne prudai,todel kilo toks klausimas
nu zinok pas mane tai galantas toks linguojantis ant gero posukio , nors priekyje nauji amortikai o gale tikrai dar geri.ProXas rašėCOLONmatai spyruokles tau stabilumo nepriduos, jeigu jau amortikai i pabaiga, jos tik laiko mashinos svori, o amortikai duoda stabiluma ir "tvirta" stovejima ant kelio.Giedrius902 rašėCOLONas nesportavimui cia turiu sia minti,kad masina stabilesne butu,kiek zinau tokiu dalyku Galantam ne prudai,todel kilo toks klausimas
padangu aukshtis koks? buna kad ant ju nemazhai supasi mashinaRoliz rašėCOLONnu zinok pas mane tai galantas toks linguojantis ant gero posukio , nors priekyje nauji amortikai o gale tikrai dar geri.ProXas rašėCOLON matai spyruokles tau stabilumo nepriduos, jeigu jau amortikai i pabaiga, jos tik laiko mashinos svori, o amortikai duoda stabiluma ir "tvirta" stovejima ant kelio.
Nenorek, kad tau su R15 padangom masina butu stabili posukiuoseRoliz rašėCOLONnu zinok pas mane tai galantas toks linguojantis ant gero posukio , nors priekyje nauji amortikai o gale tikrai dar geri.ProXas rašėCOLON matai spyruokles tau stabilumo nepriduos, jeigu jau amortikai i pabaiga, jos tik laiko mashinos svori, o amortikai duoda stabiluma ir "tvirta" stovejima ant kelio.
na... kazhkiek gal ir duoda, nes numeta svorio centra zhemiau, bet nemanau kad be geru amortiku gausis stabili mashina, nors tu kaMantas rašėCOLONNors siaip drisciau su Proxu nesutikt, kad zeminancios spyruokles nesuteikia stabilumo posukiuose...
Na tai klausimas ka tu laikai gerais amortikais tada?ProXas rašėCOLONna... kazhkiek gal ir duoda, nes numeta svorio centra zhemiau, bet nemanau kad be geru amortiku gausis stabili mashina, nors tu kaMantas rašėCOLONNors siaip drisciau su Proxu nesutikt, kad zeminancios spyruokles nesuteikia stabilumo posukiuose...
apie koki greiti mes snekam ir danga?Giedrius902 rašėCOLONNa tai klausimas ka tu laikai gerais amortikais tada?ProXas rašėCOLON na... kazhkiek gal ir duoda, nes numeta svorio centra zhemiau, bet nemanau kad be geru amortiku gausis stabili mashina, nors tu kaNesakau,kad pas mane stebuklingi amortikai ar padangos R17 235 plocio,maniau,kad man padetu spyruokles kietesnes,nes esme lyg ir paaiskinau kodel sis klausimas parupo,jei vien spyruokles nepades tai tada apsvieskit i ka dar reikia atkreipt demesi,nei sportininkas as nei panasiai,bet kartais norisi astriau pavaziuot,o pries posuki vos ne sustot reika,kad isipaisyt
Siulyciau atkreipti demesi i bendra vaziuokles bukle, jei ji idealios bukles (nauja, stock) bus daug saugiau nei neteisingas setup'as. Kas liecia astresnius pasivazinejimus neturint patirties ir supratimo apie vaziuokles darba, yra kvailyste. Geriau mokinkis vairuoti su tvarkinga vaziuokle ir ne bendro naudojimo keliuose. Sekmes.Giedrius902 rašėCOLONNesakau,kad pas mane stebuklingi amortikai ar padangos R17 235 plocio,maniau,kad man padetu spyruokles kietesnes,nes esme lyg ir paaiskinau kodel sis klausimas parupo,jei vien spyruokles nepades tai tada apsvieskit i ka dar reikia atkreipt demesi,nei sportininkas as nei panasiai,bet kartais norisi astriau pavaziuot,o pries posuki vos ne sustot reika,kad isipaisyt