Į vieną pusę galbūt atrastume vietosWytska rašėCOLONhm, kas is kauno / pro kauna vaziuoja penktadieni? kazkaip nuobodokai man vienam varyt i palanga su masina.
Gal ka pavezt arba gal kas pavestu?

Į vieną pusę galbūt atrastume vietosWytska rašėCOLONhm, kas is kauno / pro kauna vaziuoja penktadieni? kazkaip nuobodokai man vienam varyt i palanga su masina.
Gal ka pavezt arba gal kas pavestu?
Nori nenori teksWytska rašėCOLONoptimistai per 2val patekti i palanga penktadieni
Ko gero protingiausia pro ten vaziuot butu, nes ties remontuojamu viaduku nuo Klaipedos link Palangos, jauciu bus kamsciaiHAMMER rašėCOLONNori nenori teksWytska rašėCOLONoptimistai per 2val patekti i palanga penktadieniNa aš visuomet per Kretingą važiuoju, tai jokių problemų
o šiaip gal ir ~17.40 išlėkt pavyks
Na man atrodo ten sunkiai suvokiami kamščiai ryt nusidrieksMindaugelis rašėCOLON Ko gero protingiausia pro ten vaziuot butu, nes ties remontuojamu viaduku nuo Klaipedos link Palangos, jauciu bus kamsciai(nelemtas sviesoforas)
Na mano patirtis pajudant iš Kauno iškart po darbo nemažaWytska rašėCOLONis patirties rekomenduoju pajudeti is kauno rytoj i palanga arba 2-3val dienos, arba 8-9val vakaro
Wytska tai gal darome taip, aš pavežu panelę iki Kauno, toliau iki Palangos pagal situaciją tu (nes gali būti, kad aš liksiu kuriam laikui Kaune sutvarkyti vieną kitą reikalą), o atgalios iki Kauno paveši ir mane, iki sostinės vėlgi aš, kaip tau toks master planas?Wytska rašėCOLONas galiu pavezti nuo kauno ir iki kauno.
na o jeigu zavi, gal ir iki vilniaus privezciau
ok, kada norėtum išvažiuoti iš Kauno?Wytska rašėCOLONhehe uzskaitom