Beje, kas geriau kompensatoriu nutildymui tirštesnis ar skystesnis?
kai man nusipirkus eclipse tarshkejo kompensatoriai tai ideliai suveike ju paprasciausias ishvalymasSingas rašėCOLONPradėjo lįst jau per gerklę kompensatorių tarškėjimas. Iš tylaus variklio bjaurus kalentojas tapoKai ateis laikas irgi bandysiu Castrolą pilt. Dabar stovi Mobil1 maišytas 5W50 + 5W40 (Rally Formula + S3000 berods). Velniasžin nuo ko pasidarė visas reikalas. Ar nuo pamaišymo, ar nuo pavažinėjimo su mažoku tepalo kiekiu ar dar kas nors...
Teoriskai geriau nuo klaksejimo tirstesnis. Bet as manau geriau kokybiskesnisSingas rašėCOLONPradėjo lįst jau per gerklę kompensatorių tarškėjimas. Iš tylaus variklio bjaurus kalentojas tapoKai ateis laikas irgi bandysiu Castrolą pilt. Dabar stovi Mobil1 maišytas 5W50 + 5W40 (Rally Formula + S3000 berods). Velniasžin nuo ko pasidarė visas reikalas. Ar nuo pamaišymo, ar nuo pavažinėjimo su mažoku tepalo kiekiu ar dar kas nors...
siandien ryte atsiminiau dar viena svarbu dalyka.Singas rašėCOLONManau, kad Mobil1 pakankamai kokybiškas. Apie prastesnius net minčių nekilo.
Turbūt teks pasekti ProXo rekomendacijom. Thank's for tips
o kiek nuvaziuota? 300 km ar daugiau ?Marozas66 rašėCOLONbiski ryta tepaliukus, bet taip simboliskai, nuo paskutinio pylimo gal 4-5men praejo, o trukumas gal maximum 0,5litro.
jau apie 20.000km man rods.Roliz rašėCOLONo kiek nuvaziuota? 300 km ar daugiau ?Marozas66 rašėCOLONbiski ryta tepaliukus, bet taip simboliskai, nuo paskutinio pylimo gal 4-5men praejo, o trukumas gal maximum 0,5litro.
tai dar geri tepalai. pravaziuok 100kkm , va tada keisk , px kad rekomenduoja kas 10kkm keist.Marozas66 rašėCOLONjau apie 20.000km man rods.Roliz rašėCOLON o kiek nuvaziuota? 300 km ar daugiau ?
keisk tu tuos tepalus grc kol motorui neatejo pipiec, jau prisivazinejau nekeites tepalu.Marozas66 rašėCOLONviens ciuvas patare kas 25-35keist... Tai sakai dapilt ir nesukt pautu dar?
nu blyn Marozai esi rimtas bicas ir tokiom nesamone tikiMarozas66 rašėCOLONviens ciuvas patare kas 25-35keist... Tai sakai dapilt ir nesukt pautu dar?