padekit, nzn ka daryt?
padekit, nzn ka daryt?
Tai va tesiant liudna zinia kad mano mitciaus kompas vel nusmigo.
(kol salta masina viskas dirba idealiai po kokiu 7 min. pradeda sokinet apsukos ir nebedirbt kai kurie cilindrai, po to isvis uzgestama).
Nzn ka daryt kaip prikelt savo masina is numirusiu. kur gaut kompa?
visus skelbimus apskambinau niekas neturi.
gal kur nors vilniuje juos remontuoja kas nors?
turiu 2 kompus ir nei vienas normaliai neveikia, gal eitu is 2 padaryt viena normaliai veikianti? gal zino kas tuo uzsiima?
dekui
(kol salta masina viskas dirba idealiai po kokiu 7 min. pradeda sokinet apsukos ir nebedirbt kai kurie cilindrai, po to isvis uzgestama).
turiu 2 kompus ir nei vienas normaliai neveikia, gal eitu is 2 padaryt viena normaliai veikianti? gal zino kas tuo uzsiima?
dekui
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
Re: padekit, nzn ka daryt?
koks tavo "mitciaus" modelis detaliau? o šiaip kaune, birštone yra meistrai, kurie tuo užsiima - paieškok forume yra apie tai kalbėtaMantas rašėCOLONTai va tesiant liudna zinia kad mano mitciaus kompas vel nusmigo.
dekui

Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: padekit, nzn ka daryt?
ioma ten C50 1,5l. ar 1,3 coltasMantas rašėCOLONTai va tesiant liudna zinia kad mano mitciaus kompas vel nusmigo.
dekui
pabandyk i automintis pasiskambint, paprashyk Arturo ir paklausk ka patartu jis zhino kas kompus taiso-supirkineja
bet ar tikrai kompas? diagnozavo meistriukas ar pats nusprendei?
pastave kaip pamenu dujos, antju vediesi ar ant bendzo?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Re: taip
Tai gal tu be reikalo ta kompa keitei? Gal ieskok kitu gedimu?Mantas rašėCOLONpas mane 1.5i. o kad kompas taj esu 100% tikras nes ana karta panasus simptomai buvo.
Pasitikrink komutatoriu ir babinas. Jei kompe pakeisti kondensatoriai tai ner ko dar prie jo kabintis, o per metus laiko gali daug nauju bedu islist, taip kad bandyk patikrint ka patariau.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
todel kad juos matyt irgi veikia temperatura. Aisku nepulk keistis, geriau nuvaryk kad patikrintu.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
tada kitas kl
Tada kitas klausimas, ar vytare gali patikrint masinos kompa (jei nunesciau tik pacia deze)..
jei kompas geras tada gal kas zino kokiu geru elektriku kad paziuretu mano mitsa (vilniuje)
jei kompas geras tada gal kas zino kokiu geru elektriku kad paziuretu mano mitsa (vilniuje)