Vairo keitimas
Vairo keitimas
Kur galima gauti Mitsubishi Eclipse RS nuo 2002 m. sportinio vairo kelmą (išskyrus Automoderna ir Mitsubishi atstovybę).
Dėkoju iš anksto už suteiktą info.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Re: Vairo keitimas
neesu matęs mitsubishi kelmo, aš ir kiti klubiečiai (1G ir CA0) dėjomės nuo mazda, gariūnų turgus kėkvienai gyvenimo situacijaiThe Beast rašėCOLONKur galima gauti Mitsubishi Eclipse RS nuo 2002 m. sportinio vairo kelmą (išskyrus Automoderna ir Mitsubishi atstovybę).

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Nevisai i tema klausimas (bet bijau, kad Matosas velniu uz nauja tema neduotu
)
Mano colt'ui buvo servise nueme vaira. Dabar bl nesilaiko ta vairo apdaila/signalo knoke (knokyscia visa). Gal kas ardet standartini Colt'o vaira? Uz ko ta trichomudija turi laikytis?
Colt'as nuo 92m.
Beje, dar labiau ne i tema, peciuko radijatoriu nusipirkau uz 30 Lt, pakeite uz 150 + tosolas (~20). Viso - 200 Lt.

Mano colt'ui buvo servise nueme vaira. Dabar bl nesilaiko ta vairo apdaila/signalo knoke (knokyscia visa). Gal kas ardet standartini Colt'o vaira? Uz ko ta trichomudija turi laikytis?
Colt'as nuo 92m.
Beje, dar labiau ne i tema, peciuko radijatoriu nusipirkau uz 30 Lt, pakeite uz 150 + tosolas (~20). Viso - 200 Lt.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Dainiusl rašėCOLONNevisai i tema klausimas (bet bijau, kad Matosas velniu uz nauja tema neduotu)
Colt'as nuo 92m.

nu ka džiaukis - malkų negausi

šaunu kad susitvarkei rudiratorių, o vat dėl vairo tai čia jedajus paporint turėtu

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
Tai dziaugiuosi jau dziaugiuosiMatosas rašėCOLONDainiusl rašėCOLONNevisai i tema klausimas (bet bijau, kad Matosas velniu uz nauja tema neduotu)
![]()
![]()
![]()
nu ka džiaukis - malkų negausi![]()
šaunu kad susitvarkei rudiratorių, o vat dėl vairo tai čia jedajus paporint turėtu

O gal iskart det alia tiuningini sportini vaira?

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai tau ta plastmaskė nesilaiko, kur ant sportinio vairo tik gumas dedasiDainiusl rašėCOLONTai dziaugiuosi jau dziaugiuosiMatosas rašėCOLON![]()
![]()
![]()
nu ka džiaukis - malkų negausi![]()
O gal iskart det alia tiuningini sportini vaira?

šiaip dėkis sport vairą, bet tada dar + kelmą (stebulę) reiks dėt

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
Jo ta plastmase. Siaip nezinau kas buna ant sportinio vairoMatosas rašėCOLONtai tau ta plastmaskė nesilaiko, kur ant sportinio vairo tik gumas dedasiDainiusl rašėCOLON Tai dziaugiuosi jau dziaugiuosi
O gal iskart det alia tiuningini sportini vaira?![]()
šiaip dėkis sport vairą, bet tada dar + kelmą (stebulę) reiks dėt

O kaip manot, reikia zmonos masinoj sportinio vairo? Lieti ratai R15 jau yra

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na sunku pasakyt, čia jau jos pačios reiktų klaust ar jai patogus vairas ar jei reikia mažesnio ir patogesnio, pvz man vairuot su sportiniu vairu po stock klipieco vairo yra tikra atgaiva, skirtumas akyvaizdus, aišku auto valdosi šiek tiek kitaip, bet greit priprantamawytska rašėCOLONajsq kad reikia. dar ir 3kW aparatura susidekDainiusl rašėCOLON O kaip manot, reikia zmonos masinoj sportinio vairo? Lieti ratai R15 jau yra

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
Bet tai su mazesniu vairu bus sunkiau sukinet? Ir taip tie 195 ratai vos pasukami sitoj masinoj. Ir vairo stiprintuvas nelabai padedaMatosas rašėCOLONna sunku pasakyt, čia jau jos pačios reiktų klaust ar jai patogus vairas ar jei reikia mažesnio ir patogesnio, pvz man vairuot su sportiniu vairu po stock klipieco vairo yra tikra atgaiva, skirtumas akyvaizdus, aišku auto valdosi šiek tiek kitaip, bet greit priprantamawytska rašėCOLON ajsq kad reikia. dar ir 3kW aparatura susidek

reikia mitsu kelmoDaizy rašėCOLONtai jus man dabar blondy mergaitei papasakokit, jeigu nuvaziuosiu i gariunu karalyste sportinio vairo (visa savaite maleusi po vilniu, nerandu kas patiktu), tai koks mano coltukui '92 tiktu, kad neikistu kaip super experteiir ar reikia dar prie pacio vairo papildomai kazka pirkti?
thnx 4 advice

Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
kaip ir dauguma iš mūsųDaizy rašėCOLONmarius rašėCOLONPas mane dar kazkur valiojasi mitsubishi stebule, tik nezinau ar tiks 2002 metu mitsui![]()
tai gal nuo '92 baltam coltukui tiks, man cia paryskino kad gerai butu toki tureti
![]()