na spoileris tai fail biski... bet buferis man kazkuo panasus i evo xnearealus rašėCOLONspojleris tai be komentaru...

na spoileris tai fail biski... bet buferis man kazkuo panasus i evo xnearealus rašėCOLONspojleris tai be komentaru...
Na čia toks stilius, tokio intercoolerio niekaip nesukamšysi, neišdraskęs buferionearealus rašėCOLONas turejau omenyje apie ta galanta,kad tas galantas neakaip man atrodo.spojleris grazus ir puikiai tinka.tik kad kalba ejo apie jo prieki :roll:o tixliau apie buferi.halogenai isdraskyti ir palikti.tai biski neakaip atrodo.juk taip feaver?
Nu tai "elementarus" COP - Coil On Plug setupasRiebus rašėCOLONvat man visada idomu buvo kaip yra realizuojamas tas elektroniniu zvakiu reikalas ir apeinama babina?
o tai kaip nors be ggooggllee negalima kaip nors ukiskai liaudiskai muzikiskai pyst pyst ir paaiskinaiMicius rašėCOLONNu tai "elementarus" COP - Coil On Plug setupasRiebus rašėCOLONvat man visada idomu buvo kaip yra realizuojamas tas elektroniniu zvakiu reikalas ir apeinama babina?googlas visagalis pades, ivedus siuos raktinikius zodzius
Nu galima:Riebus rašėCOLONo tai kaip nors be ggooggllee negalima kaip nors ukiskai liaudiskai muzikiskai pyst pyst ir paaiskinai
na jau kolega jus visai mane cia nuraset ja vam a principe raboti sinchrofazatrona o jus man apie kasmiciskije korabli barazdiat prastori vsilenijMicius rašėCOLONNu galima:Riebus rašėCOLONo tai kaip nors be ggooggllee negalima kaip nors ukiskai liaudiskai muzikiskai pyst pyst ir paaiskinai
Pyst viena zvake - pyst jai vienai idividuali babina, vietoj to, kad sakykim tradiciskai pyst 4 zvakem yra viena babina.
Esme, kad esant COP, nereikia skirstyti aukstos itampos (kas seip jau yra kiek problematishka), o skirstoma zema babinu "valdymo" itampa.
Taip galima isgauti tikslesne ir "rimtesne" skierka
egisas rašėCOLONgerai, kad pas mane toks pat tik reikia IC fotke užsikišti