Tikekimes uzstriks ir man atmintyje GM'asRoliz rašėCOLON nu as tai kokia nors programa exprontu padarau per gm , po to ilgai visi ja atsimena

Tikekimes uzstriks ir man atmintyje GM'asRoliz rašėCOLON nu as tai kokia nors programa exprontu padarau per gm , po to ilgai visi ja atsimena
pasistenksim tik geraja prasme kad uzstrigtu ir priverstu mitsubishi isigytizyvute rašėCOLONTikekimes uzstriks ir man atmintyje GM'asRoliz rašėCOLON nu as tai kokia nors programa exprontu padarau per gm , po to ilgai visi ja atsimena
nu as ir dbr tai svarstauTomukas999 rašėCOLONChebra o kaip mes darysim, po renginio varysim su visais i kavine kur Lukas kviecia, ar tiesiai i suzana pjausim
..
xixi tai nereikia niekos svartytiRoliz rašėCOLONnu as ir dbr tai svarstauTomukas999 rašėCOLONChebra o kaip mes darysim, po renginio varysim su visais i kavine kur Lukas kviecia, ar tiesiai i suzana pjausim
..
kadangi suzanoj irgi bus maisto , tai siulau iskart ten pjaut, nes mum dar reiks koki 30 min vaziuot iki ten.
gerai jum is vieno baliaus i kitaASTA rašėCOLONokaibet orietuosimes i 19, tai spesim atsopagiriot normaliai iki tol
KodasCOLON Pasirinkti visus
Gavejas: Vincas Zaleckis
Gavėjo bankas: SwedBank
Sąskaita: LT027300010086700075
Kodas (banko): 7300
Fizinio asmens kodas: 38608170295
Įmokos pavadinimas: GM'09 [Tavo_nickas]
Įmoka: 60 Lt. - Jeigu vakarinė dalis kainuotų pigiau skirtumą gražinčiau