P.S. gal kas zino kur pigiai ir kokybiskai dazo kebulo dalis?
o tau stabdziu diskus pagal koda atrinko? ar neseisi pavyzdi?Finalfour rašėCOLONTaigi, sendienos mano eclipsas buvo neblogai pamalonintas:
dalys pirktos acuroje su nezmonsika nuolaida is besisypsancios paneles:Rasau kaina kuria mokejau, skliausteliuose kana be nuolaidos:
Priekiniai stabdziu diskai - po 66 lt. (vietoj 89 lt.)
Galiniai stabdziu diskai - po 68 lt. (vietoj 89 lt)
Na, jei po golf'o- tai gal ir brungu. Bet siaip kainos tai vaikiskos. Pigiau nei Galanto. Paprasciausiai viska ir iskarto keitei tai baisi suma atrodoFinalfour rašėCOLON Brungi masina, brungi![]()
tai parasytum kontakta, manau daug kam praverstu. protingu pardaveju Lietuvoj oj kaip truksta....Finalfour rašėCOLON...skambinejau ir perikupam bankrutuot linkejau, kol atradau viena blaiviai mastanti, kuris ir pats man pritare, pasake kad jis tuoj vienintelis rinkoj liks, nes vienintelis protingas ir kainas realias laiko, o ne tie kiti idijotai, kaip jis isireike, ir man halogeniuka vietoj 290 kaip pas kitus paradave uz 150 ltIr purkstuka valytuvu pas ji nusipirkau uz 15, kai visi kiti pusdurniai po 100 lt prase.
864539185, vardo nezinau as jo. Na, toks budulis treninguotas kaip ir visi, bet pas ji turbut du smegenu vingiai, o ne vienas kaip pas kitusZLODEY rašėCOLONtai parasytum kontakta, manau daug kam praverstu. protingu pardaveju Lietuvoj oj kaip truksta....Finalfour rašėCOLON...skambinejau ir perikupam bankrutuot linkejau, kol atradau viena blaiviai mastanti, kuris ir pats man pritare, pasake kad jis tuoj vienintelis rinkoj liks, nes vienintelis protingas ir kainas realias laiko, o ne tie kiti idijotai, kaip jis isireike, ir man halogeniuka vietoj 290 kaip pas kitus paradave uz 150 ltIr purkstuka valytuvu pas ji nusipirkau uz 15, kai visi kiti pusdurniai po 100 lt prase.
Roliz rašėCOLONo dirzo itempimo guoliu nekeite ?
Nieko sau "PAMIRSO"! Tu zinai kiek jie kainuoja, tie itempejai? brangiau nei visas tavo dirzas. Vienas is ju hidraulinis, kaina 350 lt. Tokie dalykai nepamirstami, patikekv6gt rašėCOLONRoliz rašėCOLONo dirzo itempimo guoliu nekeite ?
man nieko apie tai neuzsimine, nors kiek esu girdejes, ju keitimas butinas. Gal tiesiog pamirso ant lapuko surasyti.
O siaip kaip jums darbu kainos? Ar visdelto verta labiau eiti oficialiai i servisa darytis?
Na zmogus kur dare Autovytare dirba, tikiuosi zino ka daroFinalfour rašėCOLONNieko sau "PAMIRSO"! Tu zinai kiek jie kainuoja, tie itempejai? brangiau nei visas tavo dirzas. Vienas is ju hidraulinis, kaina 350 lt. Tokie dalykai nepamirstami, patikekv6gt rašėCOLON
man nieko apie tai neuzsimine, nors kiek esu girdejes, ju keitimas butinas. Gal tiesiog pamirso ant lapuko surasyti.
O siaip kaip jums darbu kainos? Ar visdelto verta labiau eiti oficialiai i servisa darytis?Tau nieko nepakiite, tik dirza. nes ziuriu ko cia kaina tokia itartinai maza uz dirzo keitima. tad tikekis, kad itempejai pas tave dar geri buvo. Tik siame mano sakinyje lygiai vienu "dar" per daug