Matosas rašėCOLONI
dėl tokio kolegos pasirinkimo ir man kyla šiokių tokių klausimų, kam EVO kasdieniniam važinėjimui

mieste jis neatskleidžia savo pagrindinių savybių, nebent esi gatvės chuliganas ir gatves laikai žiedo trasa
Ne aš nesu gatvės chuliganas, ne tas amžius ir ne tas charakteris. Paprasčiausiai man visada patiko automobiliai su '
varikliu' po kapotu ir turintys savo charakterį.
Tada kontra klausimas : tai koks tada turi būti sportinio charakterio automobilis kasdieniniam važinėjimui ?
Nekalbu apie pacaniškus.
Aš maniau kad tiek EVO tiek wrx/sti tokie gali būti. Dar galėtų būti ir BMW, bet kad mūsų kelių buduliai visai sugadino šio automobilio vardą LIetuvoje.
Matosas rašėCOLON
o grįžtant prie RV EVO, tai perkant šį var. tu bent gali būti tikras dėl to kas apie jį kalbama, nes jis nuo išvažiavimo iš salono sukiojasi klubo narių tarpe, taigi puikus šansas nusipirkti tirkai gerą EVO nes realiai jam tik apkatkė padaryta

Galbūt ir pilnai svarstytinas variantas, paskambinsiu pasikalbėti. Tik tiek kad mano supratimu greitai bus labai geras laikas labai pigiai nusipirkti amerikoną, katrą kažkas atvežė perpardavimui o sustojus visai tikių auto prekybai yra priversti ji parduoti net ir su nuostoliu. Gal tai ir nėra labai krikščioniška, bet aš bandysiu pasinaudoti pirkėjui krizės teikiamais pranašumais.
Dar ketinu kokį mėnesį ar du palaukti, nes dabar pasirodo populistinės kalbos kad ekonomika atsigauna. Bet kiek tenka paskaityti rimtesnių pasaulio ekonomistų straipsnius tai labai tikėtina kad tai tik 'atšokimas po pirmo kritimo' po kurio seks kitas ekonomikos nuosmukio etapas.
Remdamasis tokiais savo samprotavimais bandau per mėnesį ar pora susirinkti mane dominančią informaciją apie modelius ir pardavėjus ir tada nusprėsti.
Lygiai taip pat žiūriu ir į STi variantą.
ĮŠitame forume parašiau kadangi norėjau išgirsti lietuvių eva savininkų ir prijaučiančiu nuomones, nes mūsų mentalitetas visgi skiriasi nuo amerikos ir europos.