Diskusijos Apie Turbo DSM Modelius (talon, eclipse, laser)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu kad ieskot kitoj pusej tai nereiktu, tam yra dangtelyje skylute su voztuvu padaryta. nu bet man kazkodel vistiek mistika kazkokia kodel traukia geriau, su toyota tas pats budavo, tik kadangi ji nesvere beveik nieko tai dar labiau jausdavosi
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
beje, nezinau kaip kitiems, bet man po pilnai uzpildyto benzo bako pravaziavus kazkiek, atidarinejant danteli netgi vakuumas jaucias.Pliustas rašėCOLONnu kad ieskot kitoj pusej tai nereiktu, tam yra dangtelyje skylute su voztuvu padaryta. nu bet man kazkodel vistiek mistika kazkokia kodel traukia geriau, su toyota tas pats budavo, tik kadangi ji nesvere beveik nieko tai dar labiau jausdavosi
pistai - ant benzo bako yra siuksles kurias pradeda siurbti kai baigiasi benzas. matomai pas tave siukshles gerai degancios yra

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Na nesvarbu ar po pilnai uzhpilto ar po apytuschio. Priesh pildamasis jei gerai pamaigai pedala vazhiuodamas, tai po to i kolonele uzhsukus gaunasi vakuumas bake 
Tiesiog manau per esanchius vozhtuvus nespeja pakankamas oro kiekis prieit i baka...ir shiaip manau toks dalykas kuro pompai peilis turetu but...

Tiesiog manau per esanchius vozhtuvus nespeja pakankamas oro kiekis prieit i baka...ir shiaip manau toks dalykas kuro pompai peilis turetu but...

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Pastebejau ir as dabar benzas baiginejasi, geriau rauna

Pliustas rašėCOLONnu kad ieskot kitoj pusej tai nereiktu, tam yra dangtelyje skylute su voztuvu padaryta. nu bet man kazkodel vistiek mistika kazkokia kodel traukia geriau, su toyota tas pats budavo, tik kadangi ji nesvere beveik nieko tai dar labiau jausdavosi
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON VW Jetta MK2
- SkypeCOLON lukas_dzukas
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
NA ash galvoju gal svoris pasiskirsto toliygiau
O del garu tai ... Gal garuose buna daugiau Cheminiu elementu pabloginanciu banzino charakteristikas, o likes brudas skystyje yra aukshtesnes kokybes(nes viskas kas nereikalinga garuose) nei tas kuris yra pilamas
visishkai nusishnekejau
o gal pliustui tik taip atrodo
Beje Tas Vaikinukas ta savaji 1g fwd tai taip gan idomiai ten uzsitiuningavo
pagarba
tik vat kazkaip man keista kad Matosas stebisi kad ish 1g galima 350hp ishspaust
juk amerikieciai turi pinigu jie dar ir ne taip gali pasidaryt 

#sukamnemiegam
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
na jai kalbant apie benza,kaip kad jus sakot,jog tuscias beveik bakas ir geriau traukia tai taip tikrai jog nera,jums turbut atrodo,kad kai benzas baigiasi norit kuo greiciau pasiekti vaziavimo tiksla ir spaudziat ta gaza ir jums atrodo kad geriau traukia
)))

T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
oi bachuras jei neprasikrapštysi alsuoklio bus beda tau su laiku vaikewytska rašėCOLONbeje, nezinau kaip kitiems, bet man po pilnai uzpildyto benzo bako pravaziavus kazkiek, atidarinejant danteli netgi vakuumas jaucias.Pliustas rašėCOLONnu kad ieskot kitoj pusej tai nereiktu, tam yra dangtelyje skylute su voztuvu padaryta. nu bet man kazkodel vistiek mistika kazkokia kodel traukia geriau, su toyota tas pats budavo, tik kadangi ji nesvere beveik nieko tai dar labiau jausdavosi
pistai - ant benzo bako yra siuksles kurias pradeda siurbti kai baigiasi benzas. matomai pas tave siukshles gerai degancios yra

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
a kurioj vietoj tas alsuoklis, nes kai vaziuoju negirdzhiu kad alsuotu ten kasnors po kapotu, (geriau tegul salone kokia nors alsuokle alsuojaMatosas rašėCOLONoi bachuras jei neprasikrapštysi alsuoklio bus beda tau su laiku vaikewytska rašėCOLON beje, nezinau kaip kitiems, bet man po pilnai uzpildyto benzo bako pravaziavus kazkiek, atidarinejant danteli netgi vakuumas jaucias.

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko