Klausimas del galant stabdziu sistemos
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 107
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 09, 23:10
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '95
- MiestasCOLON Vilnius
Klausimas del galant stabdziu sistemos
Ar 1995 metu galanto priekiniu stabdziu supportai turi vienguba ar dviguba cilindriuka?
Ir dar, gal kas nors man gali atsakyti, kokiu tikslu buvo gaminami dvigubi galiniai stabdziai - diskiniai darbiniam stabdziui ir bugniniai rankiniui? Kuo paremtas sis techninis sprendimas?
Galbut dar zinote literaturos kur galeciau suzinoti placiau apie galanto stabdziu sistema.
aciu uz info.
Ir dar, gal kas nors man gali atsakyti, kokiu tikslu buvo gaminami dvigubi galiniai stabdziai - diskiniai darbiniam stabdziui ir bugniniai rankiniui? Kuo paremtas sis techninis sprendimas?
Galbut dar zinote literaturos kur galeciau suzinoti placiau apie galanto stabdziu sistema.
aciu uz info.
Galant '95 1.8 GLSi hečbekas - LPG powered, green peace:)
Abi rankos kairės, vietoj smegenų - manų košė
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 107
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 09, 23:10
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '95
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Klausimas del galant stabdziu sistemos
P.S.: ar as nemoku suformuluoti klausimo ar mano klausimai perdaug durni, kazkaip i mano temas daznai niekas nesureaguoja:) chebra jei kas netaip - sakykit, pasitaisysiu 

Galant '95 1.8 GLSi hečbekas - LPG powered, green peace:)
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
TaipSan IL rašėCOLONP.S.: ar as nemoku suformuluoti klausimo ar mano klausimai perdaug durni, kazkaip i mano temas daznai niekas nesureaguoja:) chebra jei kas netaip - sakykit, pasitaisysiu

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
1.8 Galanto priekiniai suportai turi vieną cilindriuką.
O dėl stabdžių galinių, tai manau, kad tiesiog mechaniškai daug paprastesnė sistema yra trosu valdomos būgninės kaladėlės, juolab kad perkaitimas ir naudojimas prie didelių greičių neaktualus.
"However, drum brakes are still often used for handbrakes as it has proven very difficult to design a disc brake suitable for holding a car when it is not in use. Moreover, it is very easy to fit a drum handbrake inside a disc brake so that one unit serves as both service brake and handbrake."
O dėl stabdžių galinių, tai manau, kad tiesiog mechaniškai daug paprastesnė sistema yra trosu valdomos būgninės kaladėlės, juolab kad perkaitimas ir naudojimas prie didelių greičių neaktualus.
"However, drum brakes are still often used for handbrakes as it has proven very difficult to design a disc brake suitable for holding a car when it is not in use. Moreover, it is very easy to fit a drum handbrake inside a disc brake so that one unit serves as both service brake and handbrake."
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- lancer '91
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 83
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 12, 12:46
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- SkypeCOLON armissxx
- MiestasCOLON Šiauliai
Diskiniai darbiniui tikslui skirti nes kaistant stabdziams pleciasi diskas ir dar labiau priglunda kaladeles, taciau ju neverta naudot rankiniame stabdyje nes juose reikalingos labai dideles itempimo jegos.San IL rašėCOLON
aciu uz info.
Bugniniai nelabai tinka darbiniam nes kylant temperaturai keiciasi ju forma i kugio, del to antdeklai nebegali vienodai priglusti visame apskritime ir del to sumazeja stabziu efektyvumas.
Taigi dedami gamintojai i galanta tokia sistema labai protingai padare.
Carisma 97 1.9 TD
- Bondas_007
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 541
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 21, 12:59
- AutomobilisCOLON Colt GTI
- SkypeCOLON Bondas_007
- MiestasCOLON Kaunas
daugiau apie stabdziu suportus ir stabdziu remonta galite paskaityti mano psl, www.autombiliuremontas.lt, stabdziu puslapyje, sekmes!