Ka manot apie nauja skilti i Meniu?
- Neiroc
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 400
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 23, 03:00
- AutomobilisCOLON Audi 80 Q 2.2
- SkypeCOLON xneiroc
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
paziurejau ir siulau nauja skilti nezinau i kur bet tema butu info apie mitsu modelius... nes kiekvienas naujokas atejes i foruma klausia to paties ...
galim butu paimti kiekviena modeli ir :censored:(ta darytu sawininkai) butu pliusai ir minusai...!!!
galim butu paimti kiekviena modeli ir :censored:(ta darytu sawininkai) butu pliusai ir minusai...!!!
0000 80 '90 2.3 Q US-ed
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
- Andrius
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 650
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 01, 03:00
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
bus tokia skiltis puspalyjeNeiroc rašėCOLONpaziurejau ir siulau nauja skilti nezinau i kur bet tema butu info apie mitsu modelius... nes kiekvienas naujokas atejes i foruma klausia to paties ...

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
sitokia minti jau buvau pametes, ir dar galetu klubieciai savo nickus ant kitos puses prirašyt, tada būtu aišku kas daugiausia klubiečiu primedžiojo ir kas per GM už tai gaus priza siurpriza pvz.: kad ir visa GM tusa for freewytska rašėCOLONtokia ideja aptarimui - net nevisai siulymas..
kazka idomu butu sumastyti panasaus i skilti "radau uzkista kortele uz stiklo", kur naujokai galetu papasakot pasigirti, pasidziaugti ir pan

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
nea. tai yra du labai skirtingi dalykaiegisas rašėCOLONManau kad dubliuotusi tema, viska galima taip pat sekmingai daryti prie maciau kolegasAusriukas rašėCOLONtai galima tiesiok tema taip pvz Radau atvirute ar meiles laishkeli ar kashka panashau, kaip dabar yra Maciau kolega

1. MACIAU KOLEGA!
2. MANE MATE -> RADAU 'PRISIJUNK' KORTELE!
skirtuma petrini?

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
tada dar reiktu kokiu poros temu prie to patieswytska rašėCOLONnea. tai yra du labai skirtingi dalykaiegisas rašėCOLON Manau kad dubliuotusi tema, viska galima taip pat sekmingai daryti prie maciau kolegas![]()
1. MACIAU KOLEGA!
skirtuma petrini?
3. maciau kolega, paspaudziau jam ranka!
4. mane mate kolega, jis man paspaude ranka!
jo skirtumas yra

Del radau kortele tai nebent tema naujokam, jei tokios reikia, tik ja butu galima ir kitaip pavadinti.
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
5. maciau kolega, rankos nespaudziauegisas rašėCOLONtada dar reiktu kokiu poros temu prie to patieswytska rašėCOLON nea. tai yra du labai skirtingi dalykai![]()
1. MACIAU KOLEGA!
skirtuma petrini?
3. maciau kolega, paspaudziau jam ranka!
4. mane mate kolega, jis man paspaude ranka!
jo skirtumas yra![]()
Del radau kortele tai nebent tema naujokam, jei tokios reikia, tik ja butu galima ir kitaip pavadinti.
6. buciavau kolega
7. kolega buciavo mane
8. donixas ir este
9. laikiau zvake prie donixo lovos

anyways. griztant i tema

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)