butentzzigiss rašėCOLONAisku ash ne autoshaltkalvis galiu ir klyst, nu bet mano durna galva yra taip.

tai gal tavo stock filtras buvo uzsikyshes nerealiaialiumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
prie ko tuos 10 Ag pridejo??? prie vezimo?aliumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
anealiumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
Riebus rašėCOLONNasas pas tave ne paprastas o atmosferinisjei jau pradejom malti sh super naglais pavadinimais kaip superduperoverflowtestdownanduppipeshlanga tai nezeminkim kitu modeliu kad jie paprasti ir nieko verti
350 WHP DSM Owner rašėCOLONna as turiu isidejes Slifuota EVOIII Header'y,Big 16G Turbo ir nuo jos (turbo) eina 3 inchu Megan High Flow downpipe,3inchu Test Pipe vietoje katalizatoriaus,ir nuo test pipe iki duslintuvo taip pat 3 inchu vamzdis o pats duslintuvas yra 5 su puse inchu dydzio,visa sita sistema gamina firma Apexi NI visa sita sistema man dadejo 34 HP ,cia mano pirmas performance zingsnis buvo
350 WHP DSM Owner rašėCOLONna as turiu isidejes Slifuota EVOIII Header'y,Big 16G Turbo ir nuo jos (turbo) eina 3 inchu Megan High Flow downpipe,3inchu Test Pipe vietoje katalizatoriaus,ir nuo test pipe iki duslintuvo taip pat 3 inchu vamzdis o pats duslintuvas yra 5 su puse inchu dydzio,visa sita sistema gamina firma Apexi NI visa sita sistema man dadejo 34 HP ,cia mano pirmas performance zingsnis buvo